Maja Prašnikar: Po desetih mesecih se vrača domov

22. 7. 2015
Deli
Maja Prašnikar: Po desetih mesecih se vrača domov

Pevka in nekdanja tekmovalka šova Kmetija slavni Maja Prašnikar je pred dobrim letom dni dala odpoved v banki in se v začetku tega leta s svojim fantom Klemnom podala na nepozabno avanturo na Filipine.

Tam sta nekaj mesecev raziskovala in spoznavala rajske kotičke, kulinariko in predvsem drug drugega, pravljice pa bo kmalu konec, saj se čez nekaj tednov vračata domov.

"Vozovnice za nazaj še nimava, tako da točnega datuma še ne vem. Res se bo težko posloviti, ampak se po drugi strani že neskončno veselim srečanja z vsemi mojimi in malo normalnega oziroma čistega življenja. Predvsem trenutka, ko bodo vse stvari letele v pralni stroj. Da, vsega lepega je enkrat konec zato, da se lahko začne spet nekaj drugega – lepega," je svoje misli strnila Maja, ki si pred odhodom v Slovenijo želi vrniti še na njuno sanjsko plažo, ki ni dostopna s kopnega.

"Tista plaža, na kateri sva se po naključju ustavila na pol poti najine prve, deseturne vožnje s čolnom in ki nama nikakor ni šla iz glave. Čoln sva že prodala in tako je nastala manjša težava. Pa greva poskusiti z motorjem, navigacijo imava, kje približno je plaža, tudi veva, bova že kako."

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu