Maja Prašnikar živi svoje sanje

5. 4. 2015
Deli
Maja Prašnikar živi svoje sanje (foto: Zvone Šeruga)
Zvone Šeruga

Svetlolasa zapeljivka Maja Prašnikar s svojim izbrancem Klemenom na Filipinih uživa že vse od lanskega oktobra. Majo smo poklicali ravno takrat, ko naj bi se vrnila v Slovenijo, a kot kaže, bosta golobčka rajske počitnice še podaljšala.

Kot nam je povedala Maja, je skoraj pol leta po tem, ko sta s Klemenom zapustila Slovenijo, nase izredno ponosna.

"Da sem zbrala toliko poguma in se odločila za tako velik korak v svojem življenju. Med drugim sem namreč pustila tudi službo, ki me ni osrečevala," nam je zaupala Maja in dodala, da zdaj živi svoje sanje. In kakšno je Majino sanjsko življenje? Kot nam je povedala, sta s Klemenom najela tradicionalno filipinsko hišico iz bambusa in lesa, v kateri ni tople vode, pogosto pa ostaneta tudi brez elektrike.

"Zdaj sva se že navadila in prav lepo je živeti malo drugače. Če pomislim, kaj vse imamo doma v primerjavi z ljudmi, ki živijo tukaj, smo res razvajeni," je še dodala Maja. In kot kaže, se lepotici in njenemu spremljevalcu resnično ne mudi domov, saj nam je Maja povedala, da naj bi se po prvem načrtu domov vrnila že prihodnji mesec, a ko je pred le nekaj dnevi izvedela, da so ji podaljšali temo za diplomsko nalogo, sta se odločila podaljšati tudi čas bivanja na Filipinih. Vrnitvi z rajskih plaž sta se tako izognila še za nekaj mesecev, Maja pa je še dodala, da se do junija, ko se začne deževno obdobje, zagotovo ne bosta vrnila. In kot bo slovenski potni list v Majinem kovčku moral počakati še nekaj mesecev, tako bo moral počakati tudi pralni stroj, ki ga Maja najbolj pogreša v svojem filipinskem vsakdanu.

In čeprav sta Maja in Klemen skupaj že dobra tri leta, dom pa sta si delila tudi pred odhodom na Filipine, nam je Maja priznala, da je njuno razmerje na Filipinih drugačno. "Za zdaj nama gre zelo dobro, tudi skregava se, normalno, ampak se zelo hitro pogovoriva. Sva le skupaj 24 ur na dan." Je povedala Maja in dodala, da sta tam zato, da uživata in se imata lepo. In brez dvoma se imata, saj je Maja dodala še, da ji tudi med rjuhami prav nič ne manjka. "Je seks sploh lahko slab?" se je že spraševala.

In čeprav je Maja v Sloveniji javnosti postala znana po svoji glasbi, pravi, da si na Filipinih ne služi kruha s petjem. "Velikokrat na plažo vzameva ukulele in s prijatelji ob morju kakšno zaigramo," nam je povedala Maja in dodala, da je El Nido majhna luštkana vasica, kjer se vsi borijo za preživetje. "In res jim ne bi rada 'odžirala' dela," je še dodala Maja, ki pravi, da je v zadnjih mesecih začela na stvari gledati drugače. "Že tako je preveč zahodnjakov tukaj, ki se grebejo za vsak košček zemlje, ki je še ostal," je zaključila Maja, ki jo je prav v teh dneh na Filipinih obiskal tudi svetovni popotnik Zvone Šeruga in jo tudi tako lepo ovekovečil na fotografijah.

Zoja Ahlin

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ