Maja Raspopović: Tudi otroci kot iz škatlice

Poleti Maja otroke izpiše iz vrtca in jim posveča več svojega časa, veliko pa so tudi pri babici.  (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
16. 7. 2012

Modna agentka, poslovna ženska, blogarka in na prvem mestu mama dveh otrok Maja Raspopović nas že od nekdaj navdušuje s svojim modnim slogom. Ker se njeno življenje vrti okoli mode, je povsem normalno, da je modna navdušenka in znana ljubiteljica prestižnih znamk ljubezen do lepih stvari prenesla tudi na svoja otroka.

Mala petletna Isabela in triletni Aleksander sta vedno lepo urejena in oblečena v priznane modne znamke, saj njuna mama prisega na kakovost in udobje, ki je po njenem mnenju bistvenega pomena za podmladek.

Mala 'modna navdušenca v nastajanju' sicer ne vesta, katere znamke nosita, zagotavlja Maja in dodaja: "Moda je moje življenje in mi pomeni res veliko, zato tudi svojim otrokom kupim lepe in kakovostne stvari, ki so mi všeč. Sem tudi izredno premišljena nakupovalka, saj navadno kupujem stvari, ki so na razprodajah ob koncu sezone. Kakovost modne znamke je na primer neprimerljiva s tistim, kar se dobi na vsakem koraku, in potemtakem ima oblačilo lahko do nekaj let življenja. Nekatere obleke, ki jih nosim še danes, imam v omari že 15 let in več."

Sicer pa sta Isabela in Aleksander že dovolj samosvoja, da povesta, kakšne zahteve imata okoli izbire oblek. Isabela ni tipična punčka, saj se ne šminka in ne pomerja visokih pet. Pred kratkim je tudi prešla fazo kombiniranja športnih copat z oblekicami, kar je Maji kar malce odleglo. A čeprav jo nekatere kombinacije spravijo v modno zadrego, ji ne vsiljuje svojega mnenja in pusti, da sama poišče svoj jaz.

Aleksander je malce bolj prilagodljiv, čeprav že izraža zahteve po majicah z določenimi potiski. Pa naj bo to avto, avion ali kužek.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story