Maja, Sara in Teja P. (Survivor): Pred kamero odvrgle modrčke!

Maja, Sara in Teja P. (Survivor): Pred kamero odvrgle modrčke! (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Nova
21. 10. 2016

Na Filipinih, kjer poteka resničnostni šov Survivor, je vsak dan bolj vroče. Pa ne le zaradi sonca, ki žge tekmovalce in tekmovalke, temveč tudi zaradi razgaljene kože, ki jo predvsem tekmovalke pokažejo pred kamerami.

No, tokrat so šle še korak dlje. Ponujamo vam nekaj ekskluzivnih vročih trenutkov, ki gledalce pred TV-zasloni še čakajo.

Dekleta so po treh tednih na otoku, tik pred združitvijo v eno pleme, končno dobile priložnost za pravo kopel, ki so jo dodobra izkoristile. Privoščile so si dragoceno prhanje in pred kamero nič kaj sramežljivo odvrgle vse krpice ter stopile pod tuš. Svoje obline je tako razkazovala plesalka ob drogu Maja, ki ima do potankosti izklesano telo. Že pred odhodom na Filipine je povedala svoje mnenje o goloti. "S tem nimam težav, a ne bi mi bilo vseeno, če bi me golo videla ravno cela Slovenija," je zaupala Maja. Sicer pa sta modrčke odvrgli tudi Sara in Teja P. ter skupaj zrli v sončni zahod.

"Golota je super, če le ni zraven kamere," je povedala Sara pred odhodom, njena kolegica Teja pa je drugačnega mnenja: "Imam dovolj samozavesti in spoštujem svoje telo. Tako da mi golota ne predstavlja nobenih ovir."

Tekst: Barbara Majič