Maja Založnik pred porodom: Res sem hvaležna, da imam takšno družino in da smo tako zelo povezani

Maja Založnik pred porodom: Res sem hvaležna, da imam takšno družino in da smo tako zelo povezani (foto: LR Photography) LR Photography
23. 12. 2019

Za vrhunsko glasbenico Majo Založnik so letošnji prazniki nekaj posebnega, saj bo takoj po novem letu postala mamica. A še preden bo na svet prijokala punčka, bo na prvem mestu družina. Kako pa bo preživela božič?

"Vsako leto se za božič dobimo skupaj z vso družino, zato mi je ta čas tudi eden najlepših v letu. Vzamemo si čas zase in se cel dan družimo ... najprej se ta dan pri očetu postavi smrečica, nato pa se gre na večerjo k stari mami, nato k teti in k atiju, skratka k vsakemu gremo pogledat, kaj nas čaka pod smrečko, vmes pa na vsaki 'postojanki' dobro jemo in kaj spijemo. (smeh) Res sem hvaležna, da imam takšno družino in da smo tako zelo povezani. Ponavadi je na mizi polno dobrot in ne sme manjkati niti orehova potica stare mame Fanike, ki je vedno na vsakih naših srečanjih obvezna oprema, poleg tegapa imamo vedno dobro domače vino ali kakšen šampanjec da nazdravimo. Za konec ne sme manjkati domači kruh stare mame, ki je takšen, da se skoraj stopi v ustih. To imam res najraje," nam je vse skupaj zaupala Maja Založnik, ki je še dodala, da so letos sicer smrečico že postavili, v bistvu jo je njen partner Marko: "Nekako sva se odločila, da jo postaviva že bolj na začetku decembra, saj so v pripravah tudi ostale stvari za našo novo družinsko članico, ki je planirana v začetku januarja."

Priporočamo