Maja Žbogar razkrila, kako je ohranila svež videz

Maja Žbogar (foto: revija Story) revija Story
Vir: Story
30. 1. 2014

Lepa Maja Žbogar je po porodu videti odlično. Zaupala nam je, kako je biti v materinski vlogi in kako je ohranila svež in mladosten videz.

"Biti mamica je prelepo. (smeh) Naš Talin je super fantek, saj malo joče, smeje pa se zelo rad. (smeh) Mogoče je skrivnost v videzu v tem, da sem rodila mesec pred rokom. Saj veste, da nosečnice v zadnjem mesecu dobijo kar nekaj kilogramov, in nosečniški trebušček je takrat pri nekaterih res lahko ogromen. Vsekakor pazim, tako kot sem v mesecih nosečnosti, da se zaradi otroka zdravo prehranjujem ter redno telovadim. Mislim, da nisem še v popolni formi, zato sem zagrizena in se kar slabo počutim, če nisem športno aktivna vsak dan," nam v smehu razkrije Maja ter nadaljuje:

"Prvi otrok je v družino Žbogar vnesel veselje in popolnoma nove dimenzije. Vse se vrti okoli njega, kar je razumljivo. Priznati moram, da sem že od začetka stroga mamica, saj bi rada, da Talina že od malih nog z Vaskom naučiva pravil življenja. Kot mama ne želim, da se Talin preveč razvaja, kot to počnejo moji in Vasilijevi starši. (smeh) Čeprav vem, da so babice in dedki popolnoma navdušeni, ko je Talin pri njih.

A jaz sem mamica, ki ga učim, in prav je, da je neki red pri vzgoji, ki ga otrok v toku časa osvoji. (smeh) Vsekakor pa mi pomoč mojih in Vaskovih staršev pomeni ogromno, tako da sem jim srčno hvaležna za vso pomoč, ki jo namenjajo našemu malemu sončku. Vlogo mamice sem kar dobro sprejela s polno mero odgovornosti ... in kako že pravijo, da je vedno mati tista, ki najbolje ve oz. razume, kaj otrok v določenem trenutku potrebuje. Tako da sama ta rek lahko potrdim. Talin je priden fantek, a najlepši trenutki so, ko ga nahranim oz. dojim in je on popolnoma sproščen ter zaspi. Tista lička in blažen izraz na obrazu je težko opisati. Pravljičen izraz. (smeh)"

Značke: Maja Žbogar
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 05/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 05/2014

Story Story 05/2014, od 22. 01. 2014