Včasih je bila pogosto v družbi Boštjana Romiha, zdaj pa je ta dama videti takole ...

7. 5. 2024
Deli
Včasih je bila pogosto v družbi Boštjana Romiha, zdaj pa je ta dama videti takole ... (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

S svojim imidžem in harmoniko je pred leti v trenutku osvojila občinstvo!

Številni se je še kako dobro spomnijo po širokem nasmehu, ki se je "prelevila" v Marylin Monroe in nastopila v videu skupine Čuki. No, kot je mogoče razbrati z njenega Instagram profila, vnovič osvaja slovensko glasbeno prizorišče, na katerem je ni bilo dobrih deset let.

Spoznali smo jo pod vzdevkom Majči (gre za Majo Bobnar), bila pa je tudi sovoditeljica Boštjana Romiha v oddaji Na zdravje, tako da je stara znanka z malih zaslonov. Kot je mogoče sklepati po fotografijah, ki jih objavlja na svojem Instagramu, je zelo postavna, prav taka, kakršna je vedno bila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Majči Bobnar (@majci.bobnar)

Zdaj je posnela pesem z naslovom Maja rada nagaja. Ta govori o njeni nagajivosti, zanjo pa sta jo ustvarila nekdanja zakonca Miha Hercog in Saša Lendero. Pesem bo zagotovo kmalu postala prava uspešnica, kar bo simpatično Majči še dodatno vzpodbudilo k ustvarjanju.

Sicer pa se je Majči svoje čase mudila tudi v ZDA, ki jih je obiskala vsao leto. Tam je imela nastope po slovenskih, pa tudi nemških klubih. Njeni oboževalci so jo na slovenski glasbeni sceni še kako pogrešali, tako da so se zdaj razveselili njene vrnitve.

Na družbenih omrežjih občasno pokaže, kako se ji godi, kar je naredila tudi med snemanjem spota za svojo novo pesem. Moramo priznati, da se ji leta niti malo ne poznajo in da je res prava lepotica. Njena postava je vitka in čvrsta, trebušček pa tak, da ji ga zavidajo tudi mlajša dekleta. Jasno je, da zna zelo lepo poskrbeti zase in za svoje dobro počutje. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Majči Bobnar (@majci.bobnar)

Preberite še:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave