Majk Peroša: Poleti priden na domači kmetiji

Majk Peroša: Poleti priden na domači kmetiji (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
8. 8. 2017

Postavni in izklesani mister Slovenije, Primorec Majk Peroša, letos poleti ne počiva. Veliko aktivnosti ima namreč zaradi projekta Mister Slovenija, je pa zelo priden tudi na družinski kmetiji Peroša v Novi vasi nad Dragonjo, kjer dela nikoli ne zmanjka. Mi smo Majka poklicali in ga vprašali, kakšni so načrti za leto, ki je pred njim, ter kakšno zaobljubo si je dal kot največji izziv.

"Ko sem se prijavil na izbor Mister Slovenije, sem se srečal z najtežjim izzivom v življenju, hkrati pa je bila to izkušnja, med katero sem se veliko naučil in od nje odnesel. Na začetku sem bil malo manj samozavesten v nasprotju z drugimi tekmovalci, a sem si rekel, da bom to spremenil in začel graditi na sebi.

Veliko truda je bilo vloženega, odrekanja in samodiscipline, a se je obrestovalo," pove Majk in doda: "Posledično bi v tem letu, ko sem mister, rad vsem poslal sporočilo, da ne smemo obupati nad svojimi cilji in se prepustiti toku življenja kar tako, ampak moramo zavihati rokave in vztrajati. Trud bo zagotovo poplačan! Od naziva pričakujem in želim nova poznanstva, to, da se bom preizkusil in s tem pridobival veščine za modeling, pa tudi to, da bom kot zagovornik zdrave, doma pridelane hrane ozaveščal ljudi, kako je ta pomembna za zdravje in dobro počutje."

Alojz Petrovčič