Majk Peroša v družbi svetovnih zvezd

Majk Peroša v družbi svetovnih zvezd (foto: osebni arhiv, Dolce Gobbana) osebni arhiv, Dolce Gobbana
Vir: Nova
9. 7. 2018

Postaven in izklesan mister Slovenije 2017, Primorec Majk Peroša, ki si je po zmagi na lepotnem tekmovanju tako pri nas kot v tujini zastavil visoke modne cilje, te že na polno uresničuje.

Pred dnevi je v Milanu potekal tradicionalni teden moške mode, kjer na različnih revijah svetovnih oblikovalcev predstavijo modne trende za pomlad in poletje 2019. Del te sanjske zgodbe je bil tudi Majk, ki je bil izbran v ožji krog izklesanih lepotcev, zato je nastopil na dveh odmevnih modnih revijah svetovno priljubljene modne znamke Dolce & Gabbana. Mi smo manekena in lanskega mistra Slovenije poklicali, da nam iz prve roke razkrije to nepozabno modno izkušnjo, kjer sta mu na modni pisti družbo delali tudi svetovno priljubljeni medijski osebnosti – filmska igralka Monica Bellucci in manekenka Naomi Campbell.

MAJK PEROŠA: V družbi  svetovnih  zvezd

"Povabila na modno revijo po samem izboru sem se zelo razveselil. Iskreno sem še vedno presenečen in zmeden, saj ne morem verjeti, da sem bil kot maneken deležen nastopa na modni reviji priznanega modnega dvojca, kot sta Stefano in Dolce Gabbana. Velike zasluge za to, da mi je uspelo, ima včasih svetovno znana misica ter manekenka, modna agentka Berni Marovt, lastnica agencije Berni models. Z njenimi zelo profesionalnimi napotki za modele in manekene sem se po večkratnih poizkusih iskanja agencij v Milanu prebil do ene boljših, to je Major Model Management," pove Majk in doda: "Na izboru pred revijo sem bil kljub zelo veliki konkurenci izklesanih fantov z vsega sveta izbran jaz. Tako sem nastopil na dveh modnih revijah Dolce&Gabbana. Prva je bila uradna, ki je prikazovala trende znamke D&G za pomlad poletje 2019, in druga v spodnjem perilu z naslovom The Naked king fashion show. Druga revija je bila res nekaj posebnega, saj je bila 'skritega tipa', dogodka pa so se lahko udeležili samo zelo redki in prepoznavni gostje. Izbor fantov za modno revijo v spodnjem perilu je bil še ožji in sem izredno ponosen na ta doseženi cilj, saj veliko treniram in se posvečam svoji postavi ter zdravemu načinu življenja." 

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: osebni arhiv, Dolce Gobbana