Mama Luke Dončića je v tej družbi uživala, kot že dolgo ne, ni mogla skriti svojega veselja

10. 5. 2023
Deli
Mama Luke Dončića je v tej družbi uživala, kot že dolgo ne, ni mogla skriti svojega veselja (foto: Profimedia/Bobo/fotomontaža)
Profimedia/Bobo/fotomontaža

Ljubljana je bila med tistimi mesti, v katerih je pred kratkim potekal deseti tek  Wings for Life World Run tek za tiste, ki ne morejo. Med udeleženci je bila tudi mama našega košarkarskega asa Luke Dončića, ki je pred kratkim praznovala okrogli, 50. rojstni dan.

Wings for Life World Run je dogodek, ki hkrati poteka po celem svetu. Na startni listi je bilo 206.728 tekačev in tekačlic, od tega 3.448 v Sloveniji. Med njimi je bila tudi Mirjam Poterbin. Sredstva, zbrana s startninami, so namenjena raziskavam poškodb hrbtenjače in iskanje rešitve za njih.

Preberite še: Ups! Po kronanju paparaci zasačili Meghan, a nihče ne ve, kam je izginil princ Harry!

Za sodelovanje se je odločila Rebeka Dremelj, ki je iskreno razkrila, da ji tek ni ravno pisan na kožo. K odločitvi o sodelovanju jo je vpodbudila zgodba Nine Wabra Jakič, ki je zaradi poškodbe hrbtenjače na invalidskem vozičku. Rebeka in Nina sta štartali skupaj, pridružili pa so se jima še drugi, ki so sestavljali skupino Nepremagljiva.si - med njimi še mama Luke Dončića, Mirjam Poterbin.

Morda vas zanima: Nataša Pirc Musar je pokazala svoj razkošen vrt, ki je mnogim vzel sapo

Mirjam se je očitno zelo dobro počutila v družbi naštetih dam, saj njen nasmešek dovolj zgovorno pove več kot tisoč besed. Prizor s teka je na svojem Instagramu objavila Rebeka in zraven dopisala: "Vsi za enega, eden za vse‼️❤️#Nepremagljiva preko trnja do zvezd." Sicer je bilo med udeleženci mogoče opaziti veliko znanih obrazov, med drugimi tudi nekdanjega predsednika republike Boruta Pahorja, ki mu je ta dogodek res prirastel k srcu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

  • Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ