Mambo Kings: Veličastnih 20 let

Mambo Kingsi nas navdušujejo
že polnih 20 let. (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
4. 9. 2014

Zasedba, ki slovi po tem, da vedno naredi nepozabno zabavo. Zasedba, ki nas razveseljuje in navdušuje že polnih 20 let. Zasedba, ki še danes ustvarja prav takšno evforijo, kakršno je ustvarjala v preteklosti.

Mambo Kingsi praznujejo veličastnih 20 let, kar so pred kratkim obeležili na prav poseben način, saj so skupaj z zvezdnikom lanskega poletnega hita Gajba puna piva, Djomlo, ustvarili zanimiv duet, za katerega so tudi že posneli videospot. In kako jim vse še danes uspeva?

"Če bi vedel recept, bi ga patentiral. To je faktor X. Verjetno ta naša različnost, ki nas bogati. Imamo svoj stil igranja. Nikoli se ne dogovorimo, kaj bomo igrali. Enostavno, ko stojimo na odru, pride samo od sebe v trenutku. Mediji so nas res zanemarjali, mi pa njih. Mi smo svoje občinstvo nabirali dolga leta, enega po enega," nam je zaupal Aleš Bartol Bart, ki skupaj z zasedbo komaj čaka veliko soboto, 6. septembra, ko bodo skupaj z gosti, med katerimi ne bodo manjkali niti tuji zvezdniki, poskrbeli za še eno nepozabno noč sredi Simonovega zaliva.

Naj naštejemo le nekaj tistih, ki bodo nazdravili na jubilej Barta, Vaska in Rusa: Špela Grošelj, Davor Radolfi, Vlado Pilja, Tanja Žagar, Rebeka Dremelj, Zupan (California), Marko Vozelj, Slavko Ivančič ...

Priporočamo