Manca Izmajlova bo zadnje minute v letu odštevala skupaj z družino

Manca Izmajlova bo zadnje minute v letu odštevala skupaj z družino (foto: Osebni album) Osebni album
27. 12. 2019

Manca Izmajlova počasi že odšteva minute letošnjega leta, ki je bilo precej delovno, saj je pred dnevi izdala svoj prvi knjižni prvenec Vdihnite življenje s polnimi pljuči. Kje pa bo preživela najdaljšo noč v letu?

"Najdaljšo noč v letu ponavadi preživim na odru, letos pa bom doma oziroma skupaj z družino - morda se kam odpravimo. Če bo padla zadnji hip kaka ideja za koncert (tudi to se včasih zgodi), pa bom hčerki vzela kar s sabo. Nismo tako načrtovani, v vsakem primeru se imamo fino in se zabavamo skupaj. Med božičem in silvestrovim pa me čaka še nekaj koncertov, prav tako takoj po novem letu, okrog svetih treh kraljev," nam je zaupala Manca Izmajlova, ki je še dodala, da v tem času, ko ima nastope in ko je čas viroz, še posebej pazi na svoj glas.

"Predvsem se moram izogibati virozam in nikakor ne smem še dodatno obremenjevati organizma z alkoholom, sploh ko se družimo in nazdravljamo. Glas potrebuje približno štiri dni, da pride popolnoma v prvotno stanje, po zabavi. Zabave v družbi dobrih prijateljev pa lahko nastanejo kadarkoli, spontano, med letom. Sprostim se le, če gre za obdobje, ko ni veliko nastopov," je zaključila Izmajlova.