Manca Notar ima novega

1. 3. 2017 | Promocijsko sporočilo

Simpatična Manca Notar, ena izmed najboljših superk na svetu, se je pridružila atraktivni in adrenalinski ekipi Honorjevih ambasadorjev. Manco, ki veliko potuje in je zato telefon njen največji tehnološki zaveznik, je navdušil Honor 8 Pink.

Adrenalinski fantje – Timotej Lampe Ignjić in Filip Kržišnik ter Blaž Slanič, ki sta znana pod imenom F&B Acrobatics – so dobili prijetno družbo v krogu ambasadorjev Honorja, Huawijeve sestrska znamke. Pridružila se jim je Manca Notar, 20-letna Škofjeločanka, ki je svetovno znana in uspešna superka.

Manca ni samo vrhunska športnica, pač pa je tudi pridna študentka drugega letnika laboratorijske medicine na Fakulteti za farmacijo. Usklajevanje vseh obveznosti je pogosto zelo naporno, vendar Manca pravi, da se vse da, če se hoče. Zaradi tekmovanj in priprav nanje je večinoma kar štiri mesece na leto v tujini, jo pa to zelo veseli, saj rada potuje in odkriva nove države in mesta. Bila je že na Japonskem, v Združenih Arabskih Emiratih, Las Vegasu, Luzernu, Barceloni, St. Moritzu in še kje. V lepem spominu ima Havaje, Fiji in mesto Hood River v Oregonu, njena najljubša destinacija pa je Gran Canaria, kjer preživi in trenira veliko časa.

Ena izmed tekem, ki nosi posebno mesto v njenem srcu je Molokai2Oahu World Championships leta 2015 na Havajih, kjer je zmagala v mešanih dvojicah, leto pred tem pa je v istem paru dosegla drugo mesto in tako postala najmlajša Evropejka, ki je kadarkoli preveslala omenjeno traso med otokoma Molokai in Oahu, ki se imenuje tudi kanal kosti. Brez dvoma pa ne bo pozabila tudi tekme na Havajih, kjer je doživela srečanje z morskim psom.

Po novem je poleg nahrbtnika s študijskim gradivom njen redni spremljevalec tudi telefon Honor 8 Pink, ki jo je navdušil predvsem z odličnim fotoaparatom, saj ji omogoča, da skrite kotičke sveta in posebne dogodke obeleži s krasnimi fotografijami, ki jih z veseljem deli s svojimi prijatelji in navijači.