Manca Simčič: “Imava dober odnos, in to šteje!”

Dolgoletna partnerica Tomija Megliča Manca Simčič nam je priznala in potrdila novice o razhodu. (foto: Primož Predalič, Grega Gulin, Marko Delbello Ocepek) Primož Predalič, Grega Gulin, Marko Delbello Ocepek
Vir: Story
14. 4. 2016

Novica, da je Tomi Meglič, pevec skupine Siddharta, v zvezi z voditeljico Pop Ina Taro Zupančič, je v javnosti zaokrožila ravno na 1. april. Večina ji seveda ni verjela, a je res. Na sceni imamo nov par!

Manca Simčić
Tomi je že v objemu Tare Zupančič.

O spremembah v družini Tomija Megliča se je šušljalo že nekaj časa in tudi njuni prijatelji so vedeli, da bo samo vprašanje časa, kdaj bosta tako Tomi kot Manca našla in ubrala vsak svojo pot. Žal današnji tempo in vse obveznosti včasih družine pripeljejo do točke, ko si rečejo, da je bolje ohraniti dobro prijateljstvo in oditi naprej, kot se na smrt spreti in se prerekati na sodiščih zaradi pravice do premoženju in otrok. Ko je novica o Tomijevi novi ljubezni prišla v javnost (to se je zgodilo ravno na 1. april), nihče ni pomislil, da bi to držalo, razen tistih, ki so seveda vedeli, kakšne so stvari.

Tomi in Manca sta bila skupaj dobrih 13 let in v zvezi sta se jima rodila sinček Zak, ki ima že skoraj sedem let, in Nora, ki jih ima pet. Družina je bila za oba zelo pomembna, zato bosta tudi v prihodnje poskrbela, da bodo odnosi dobri. Slednje nam je potrdila tudi Manca, ki je povedala, da govorice o njunem razhodu držijo.

Ko smo jo poklicali, je to ni presenetilo in brez težav nam je zaupala, da je to nekaj, kar se v današnjem svetu in v današnjem tempu dogaja. Nekateri se najdejo, drugi se razidejo.

"Res je. Glede tega sva popolnoma neobremenjena. Pomembno nama je le, da sva se razšla v miru in v pozitivnem duhu. Ne glede na vse se dobro razumemo in si želimo, da bo tako ostalo tudi v prihodnje. V dobrobit nas vseh in tudi otrok," nam je še zaupala Manca. Tomijeva številka je tisti dan zvonila v prazno, zato ga za njegov komentar nismo mogli priklicati. Morda je bil kriv medijski odziv na tisti dan, glede na to, da so ga na Playboyevi zabavi, ki je bila v ljubljanskem klubu Cirkus, ujeli v objemu postavne televizijske voditeljice Tare Zupančič. Tara ima očitno rada glasbenike, saj si je pred nekaj meseci posteljo delila z Janom Plestenjakom. A zdaj je njeno srce ogrel postavni roker, čeprav je na zabavi zanikala govorice. Na 1. april pa jih je potrdila.

Napisala MIMA
Fotografije Primož Predalič, Grega Gulin, Marko Delbello Ocepek

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story15/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 15/2016

Story 15/2016, od 07. 04. 2016