Manca Špik in Isaac Palma objeta na parkirišču!

Manca Špik in Isaac Palma objeta na parkirišču! (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
11. 2. 2019

Prepoznavna vokala in obraza slovenske glasbene scene Manca Špik in Isaac Palma sta res odlična prijatelja. 

Glede na utrinke s parkirišča pri eni izmed ljubljanskih gostiln pa smo preverili, ali je morda med njima še kaj več kot le običajna naklonjenost. Manca nam je pritrdila, da gre med njima za pravo ljubezen. Pevka Manca Špik in pevec Isaac Palma, ki sta pred leti že vsak zase slavila odmevno zmago na portoroških Melodijah morja in sonca, sta nedvomno odlična glasbena formula za uspeh. Občinstvo oba glasbenika zelo spoštuje, in ko zapojeta v duetu, je to izvrstna kombinacija prepletanja dveh nadvse zanimivih vokalov.

Naše sokolje oko je pred dnevi v popoldanskih urah priljubljena glasbenika ujelo le korak od Ljubljane, na Brezovici na parkirišču ene izmed tamkajšnjih gostiln, kamor sta se najverjetneje po snemanju odpravila na pozno kosilo. V oči pa so nam padli njuni dotiki in izrazita naklonjenost, saj na parkirišču ni manjkalo objemov. Manco smo poklicali, da nam iz prve roke razkrije, kakšen je njen odnos z glasbenikom, ki ga je širna Slovenija spoznala v oddaji Slovenija ima talent.

“Z Isaacom sva res postala dobra prijatelja. Iskreno, negujeva prav poseben glasbeni odnos, zato so tudi najini skupni projekti nekaj posebnega, saj jih poslušalci v trenutku sprejmejo. Res je, da živiva vsak na drugem koncu Slovenije, a naju to prav nič ne ovira pri tem, da svojih poti ne bi združila vsaj za vikende, na snemanjih, skupnih koncertih ter medijskih nastopih,” pove Manca.

“Februar je mesec ljubezni in kaj je lepšega kot moj novi duet z njim in pesmijo s pomenljivim naslovom Po tebi mi diši ljubezen. No, da ne bo pomota, ker ste naju ujeli pri objemih. Med nama gre res za pravo glasbeno ljubezen. Oba sva preprosta, iskrena in se rada šaliva, tako da ob najinih druženjih ni dolgčas. Kaj naj rečem, Isaaca imam res rada in med nama je v glasbenem smislu res ljubezen, ki se iskri in diši!” 

Hit za hitom

Pred leti je Manca z Isaacom posnela duet s pesmijo Oba, ki je v trenutku postala velika vseslovenska glasbena uspešnica in se lahko na glasbenem portalu YouTube pohvali z več kot petimi milijoni ogledov. Ta veliki glasbeni korak pred leti je Manco z ekipo in glavnim producentom Raayem prepričal, da so se ponovno združili ter posneli nov duet oz. skupno pesem z naslovom Po tebi mi diši ljubezen.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: N. Divja