Manca Špik in Issac Palma ne zdržita drug brez drugega

V dobrih dveh dneh po izidu je pesem zabeležila skoraj 70 tisoč ogledov, njun 
prvi duet izpred dveh let pa ima na YouTubu kar 5,4 milijona ogledov. (foto: OSEBNI ARHIV) OSEBNI ARHIV
Vir: Lady
9. 3. 2019

Pevca Manca Špik in Isaac Palma sta skupaj prvič zapela v duetu že pred dvema letoma, ko je simpatični Argentinec navdušil v šovu talentov, takratni uspeh, ko je skladba Oba na glasbenih lestvicah rušila rekorde, pa poskušata zdaj preseči z novim skupnim projektom, ki je seveda spet ljubezensko obarvan.

“Za to, da sva se z Isaacom spet združila, je krivo predvsem navdušenje poslušalcev, ki so naju velikokrat spraševali, ali bova posnela še kakšno pesem skupaj. Med nama je posebna glasbena energija, tako na odru kot v studiu. Super se razumeva tudi sicer in zame ni bilo lepše novice, kot da bom glasbeno leto začela z Isaacom,” je Manca komentirala novo sodelovanje, svojega navdušenja pa ni skrival niti bodoči očka.

“Ljubezen se ne stara, midva le ... to je krasen verz, ki me je navdušil takoj, ko sem prvič slišal pesem. Videospot, ki ujame večno ljubezen zelo dobro poznanega para, pa je prav tako pravljičen. Na čudovitem gradu Štatenberg smo kljub mrazu ujeli pravo čarovnijo. Ta pesem in ta duet me bosta za vedno spominjala tudi na trenutek, ko sem s Slovenijo delil lepo novico, da bom tudi sam prvič očka in da bova s Patricijo starša. In prišla je v ravno pravem trenutku tudi v mojem zasebnem življenju, ne bi si mogel želeti lepšega začetka uvoda v moje glasbeno poglavje letošnjega leta,” je svoja čustva opisal Isaac.

Besedilo: A. P. K. // Fotografiji: osebni arhiv