Manca Špik je žurala vse do jutranje zarje!

Manca Špik je žurala vse do jutranje zarje! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
9. 10. 2017

Da je Manca Špik izredno dostopna glasbenica, sicer ni nič novega, je pa našo pozornost pred kratkim pritegnilo pismo bralca, v katerem je zapisal, da ga je med žuranjem v horjulskem klubu svetlolasa glasbenica popolnoma presenetila.

V pozitivnem smislu, seveda, saj pravi, da je Manca v družbi prijateljev v klubu v Horjulu pri Ljubljani žurala vse do šestih zjutraj, ves večer preživela na plesišču, kjer je pela in plesala. "Presenetila me je s tem, kako sproščena in vesela je bila. Polna energije," je v pismu zapisal bralec in dodal, da si je estradnico Mančinega kova predstavljal veliko bolj zadržano.

In ker smo želeli izvedeti, kaj je Manca na ta večer proslavljala, smo se po odgovor odpravili kar k njej, ki nam je priznala, da je bil razlog njenega praznovanja slavje ob dopolnjenem 37. rojstnem dnevu. "S prijatelji smo obiskali koncert, saj smo na tisti dan proslavljali izid moje nove skladbe Prijatelj, ki sem jo pripravila v sodelovanju s Poskočnimi. V slogu skladbe, ki je v resnici himna prijateljstva, sem tako skupaj s prijatelji dočakala polnoč in svoj 37. rojstni dan," nam je povedala Manca, ki je v zadnjem letu dni predstavila že številne uspešne duete. Med drugim je s pesmijo Oba, ki sta jo pripravila skupaj z Isaacom Palmo, porušila kar nekaj rekordov predvajanja, saj na YouTubu zdaj štejeta že več kot štiri milijone ogledov, sodelovala pa je tudi s Kvartopirci in Rokom Ferengjo.

In čeprav ima razlogov za slavje veliko, nam je Manca povedala, da so žurerski večeri pri njej prej izjema kot pravilo. "Sicer nisem tip človeka, ki bi veliko zahajal v klube ali na koncerte. Zgodi se morda lahko dvakrat na leto, da mi kaj takšnega res zapaše in da si privoščim večer žuranja, ko pa se zgodi, takrat grem pa na vse ali nič," nam je na vprašanje odgovorila Manca in dodala, da je večer s prijatelji res zaključila v zgodnjih jutranjih urah.

"Po večeru petja in plesanja pa smo se s prijatelji odpravili še na burek in s tem večer zaključili tako, kot se žurerski večer mora," je še dodala Manca, ki je svoj rojstni dan sicer praznovala prav na dan, ko je naša košarkarska ekipa postala nosilec evropskega naslova. Odločilno tekmo si je svetlolasa glasbenica ogledala v družbi dua Maraaya (Marjetke in Raaya) in dvojca BQL in povedala, da si lepšega darila, kot sta zlata kolajna na evropskem prvenstvu ter izid pesmi, za rojstni dan v resnici niti ne bi mogla želeti.

Kaja Milanič

Priporočamo