Manca Špik na dopustu z morjem varušk!

Manca Špik na dopustu z morjem varušk! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
10. 9. 2017

Ena izmed naših najbolj priljubljenih pevk, Manca Špik, to poletje ni počivala, saj je veliko nastopala na različnih dogodkih po Sloveniji. Ker pa je, kot sama pravi, po delu pomemben tudi pravi družinski odklop, si ga je privoščila.

Razkrila nam je svoj kratek, a nadvse prijeten oddih v družbi hčerkice Lane. "Poletne uživancije ni manjkalo. No, sicer sem morala z enim očesom vedno paziti na svojo 18-mesečno hčerko, pa vendarle. Dopustovali smo najprej na celini, v okolici Zadra, in se z barko potepali po bližnjih otokih, nato pa smo obiskali še Raaya in Marjetko z družino na Pagu.

Da bi bilo čim bolj praktično, smo šli kar skupaj z mojo prijateljico in Lanino varuško Jaki z družino, tako da nas je bilo kar sedem odraslih in je vsak nekaj časa pazil na Lano," nam pove Manca in doda: "Tako sem seveda imela precej časa za sprostitev in sem se res napolnila z energijo. Kajti jesen bo delovna, saj kmalu izdajam nov singel, spet duet. S kom, naj ostane še presenečenje. Sicer pa že 1. septembra startam nastope in vse do konca decembra bom vse vikende naokrog. Tako kot mi tudi najbolj ustreza, saj mi stik z mojim občinstvom in poslušalci moje glasbe daje prav posebno energijo, ki mi daje moč za nove glasbene izzive."