Manca Špik: Na MMS obujala spomine

Manca Špik: Na MMS obujala spomine (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
30. 7. 2017

Ena od najbolj priljubljenih slovenskih pevk Manca Špik ima kar delovno poletje. Koncentrira po vsej Sloveniji, tako da je časa za poletni odklop ob morju bolj malo.

Na zaslužen dopust se bo najverjetneje odpravila v septembru, ko bo družinsko obiskala njej ljubo Grčijo. Pevko smo pred dnevi srečali v Portorožu na festivalu MMS, kjer je med občinstvom obujala spomine na svoje nastope na festivalu MMS ter držala pesti za svojega velikega glasbenega prijatelja Isaaca Palmo, s katerim kar veliko skupaj nastopata.

"Portoroški Avditorij je čaroben in vedno se rada vračam na kraj, kjer se je leta 2005 začela moja glasbena zgodba, ki uspešno traja že 12 let. Oder Avditorija me je že takrat preprosto zasvojil, zato moram na vsakih nekaj let stopiti nanj," v smehu razkrije Manca in nadaljuje: "Lani smo s Kvatropirci odpeli Pesem, ki nedvomno postaja zimzelenček, na kar smo zelo ponosni! In letos sem vsaj malo, tokrat kot obiskovalka festivala, podoživela to čarobnost ambienta in si spet malo napolnila srce. Isaacu iz srca privoščim zmago, ki si jo je nedvomno zaslužil, zelo sem vesela zanj! Najina skupna pesem Oba je zagotovo eden največjih hitov letošnjega leta in bo ostala med ljudmi močno zapisana za vedno, o tem sem prepričana.

O novi skupni pesmi z Isaacom za zdaj ne razmišljava, ker imava vsak svoje projekte. Moje poletje bo zelo pestro z nastopi, Isaacovo pa tudi, zato mu želim obilo užitkov na odru, nasmejanih obrazov obiskovalcev, zdravega glasu in ljubezni do nastopanja, ki mu je nikoli ne zmanjka!"