Manca Špik nima nič proti lepotnim popravkom

Manca Špik nima nič proti lepotnim popravkom (foto: Revija Nova) Revija Nova
Vir: Nova
29. 5. 2017

Manca Špik že od nekdaj velja za lepotico glasbene scene, odkrito je tudi že priznala, da si je pred leti nekoliko popravila nos s pomočjo lepotne operacije.

Tokrat pa je budno oko naše bralke svetlolasko ujelo pred Estetiko Medartis, kar je že načelo ugibanja, ali si je Manca po rojstvu prvorojenke lani privoščila kakšen lepotni popravek. Kaj je res in kaj ni, smo povprašali kar Manco, ki pa nam je z veseljem pojasnila, da si tudi v napornem delavniku mlade mamice rada vzame čas zase.

Manca Špik

"Rada si privoščim razvajanje v Estetiki Medartis, kjer s terapijami fotopomlajevanja skrbijo za mojo kožo, da je sijoča in pomlajena. Rada skrbim zase in mislim, da je to zelo pomembno," nam je pojasnila Manca, ki se s takšno neinvazivno tehniko pomlajevanja razvaja v zadnjih mesecih. In čeprav sama uporablja neinvazivne tretmaje, priznava, da tudi do kakšnih bolj invazivnih metod pomlajevanja nima predsodkov.

"Seveda to velja, če govorimo o popravkih v mejah normale. Ko sama več ne bom zmožna vzdrževati svoje mladostne kože na obrazu, in če me bo kdaj kaj motilo, se bom pozanimala za razloge za in proti, in če bom prepričana, da je to najboljši način zame, bom posegla tudi po drugih metodah. Ampak saj pravim, če bi se odločila za kaj takšnega, bi se pred tem dobro pozanimala," nam je pojasnila, ko smo jo povprašali, ali bi si v prihodnje privoščila pomlajevanje z botoksom ali hialuronsko kislino.