Manca Špik obožuje fantove poslikave!

Pevka ne skriva, da 
si bo v prihodnje z 
veseljem naredila 
še kakšen vroč tatu. (foto: Srecko Trstenjak) Srecko Trstenjak
Vir: Nova
25. 3. 2019

Priljubljena pevka je ob letošnjem dnevu mučenikov na svoji Facebook strani vsem v pogled postavila nadvse zanimivo fotografijo s svojim fantom, Primorcem Borutom, ter s tem razkrila njegov mogočni tatu na roki.

Manco smo poklicali, naj nam razkrije odnos do tatujev ter pove, kako gleda na fantove tetovaže, ki jih ima kar nekaj, med drugim ima potetovirane cele roke. “Sem velika ljubiteljica tatujev. V bližnji prihodnosti se odpravljam na novo poslikavo, ki naj bi vsebovala rojstni datum hčerke Lane in njeno ime, zapisano s prav posebnimi črkami. Iskreno, odlašam le zato, ker ne vem, kam točno oz. na katerem delu telesa si želim, da mi vrišejo novo tetovažo,” pove Manca.

“Borut pa je s tetovažami kar malce obseden in vem, da še ni rekel zadnje besede. Skupaj jih ima šest na različnih delih telesa. Dve njegovi tetovaži pa sta mi najbolj pri srcu – najina skupna, saj imava na zatilju vtetovirano rimsko številko letnice, ko sva se spoznala, leto 1998, kar razkriva, da se poznava že 21 let. Njegov najbolj mogočen tatu pa je na prsih, kjer ima vtetoviran delček pesmi A te, italijanskega glasbenika Jovanottija, ki govori o največji ljubezni. Zraven tega pa si je istočasno dal vtetovirati imeni svojih hčerk, Tie in Lane. Kaj naj rečem, poslikave na njegovem telesu enostavno obožujem!«

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografija: Srečko Trstenjak

Priporočamo