Manca Špik obožuje sveže cvetje

Manca Špik obožuje sveže cvetje (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
Vir: Nova
14. 2. 2018

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih pevk Manca Špik, ki nas vedno znova preseneti z odličnimi glasbenimi uspešnicami za vse generacije, v zimskih dneh ne počiva. Pevka ima polne roke dela, saj poleg številnih koncertih v studiu pod producentsko palico Raayja snema nov album duetov.

"Vesela sem, da imam polne roke dela, po drugi strani pa si želim nekaj dni popolnega oddiha, kjer bo na prvem mestu moja punčka Lana. To obdobje bo marca in se ga že kar veselim, nam pove Manca.

"Pomlad ima pri meni posebno mesto, saj se po energijo večkrat odpravim na dolge sprehode, kjer na travniku in okolici naberem kakšen lep šopek cvetlic, ki krasijo mojo domačo mizo. Sem velika ljubiteljica svežega cvetja, tako da je pri meni to že tradicija. In kaj je lepšega kot sončni dnevi, ki prihajajo, ko bova z Lano kar veliko naokoli v naravi. Očitno pa ima tudi hčerka rada rožice, saj že zdaj preseneti mamico s kakšno rožico. Tako si upam trditi, da bosta po novem na domači mizi redno kar dva šopka sončne sreče."