Manca Špik pleše ob drogu

Manca Špik (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
5. 4. 2013

Pevka Manca Špik je že pred časom spoznala, da ni pomembno samo, kaj človek da nase, temveč tudi, kaj da vase, v svojo dušo. Sama jo najraje hrani s knjigami o osebnostni rasti, jogo in zadnje čase tudi z urami senzualnega plesa.

"Za senzualni ples me je navdušila ženska, ki je ob meni že od začetka moje kariere in spremlja tudi moj osebni razvoj od tihe miške pa vse do odločne poslovne ženske. Martina Vrhovnik je moj vzor v življenjski energiji. Zelo jo cenim! Ker v njen salon T-Spot zahajam zelo pogosto in spremljam njen poslovni razvoj in vse novosti, ki pridejo v salon, sem pred časom izvedela za senzualni ples.

Seksi za znoreti

Bilo me je malce strah sprostiti se pred ženskami, ki jih ne poznam, sploh v tako osebnem in intimnem izražanju, ki ga senzualni ples izvabi iz človeka. Vadba je primerna za vsako žensko, ki želi v sebi nadgraditi oziroma obuditi svojo ženskost.

V naši skupini so ženske stare od 19 do skoraj 50 let, ženske, ki šele začenjajo odkrivati svojo moč, do mamic s tremi otroki. Ko se vadba začne, smo vse enakopravne in seksi za znoreti. Dobivamo se ob torkih, vadimo dve uri in neznansko uživamo. Senzualni ples je ena izmed najboljših stvari, ki sem jih odkrila," je navdušena pevka.

O svoji notranji preobrazbi in osebnostni rasti je Manca Špik spregovorila tudi v intervjuju, ki ga lahko preberete v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 15/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 15/2013

Story Story 15/2013, od 03. 04. 2013