Manca Špik: Prevara prišla kar prav

Vir: Lea
5. 3. 2013

Pevka Manca Špik je v svoji karieri posnela že toliko videospotov, da jih niti ne šteje več, a pri zadnjem za skladbo Iz prve roke je spoznala, da tudi profesionalce s kilometrino, kot je ona, kdaj zvije.

Njena nova pesem namreč govori o tem, da pusti fanta, ki jo vara. In ta ista zgodba se je dogajala njej, ko je štela rosnih 18 let. Neljubo življenjsko izkušnjo je načrtno potisnila na stran in si jo izbrisala iz srca ter spomina, a tokrat si ni mogla kaj, da ne bi spet bruhnila na dan.

"Ko sem skladbo snemala v studiu, mi je prepevanje še kar šlo, ko pa se je bilo treba postaviti pred kamero in igrati, pa sem čisto padla not' in se tako poistovetila z glavno igralko (s samo seboj, haha), kot res še nikoli. Spomini so mi kar butali: s fantom, s katerim sem hodila ob vstopu v polnoletnost, sva se imela grozno lepo in pravzaprav sva se imela res iskreno, tudi noro rada, vendar ni mogel zdržati le pri eni punci, zato me je nekajkrat prevaral. Ko sem to izvedela, sem zelo trpela, ker sva se imela zares neskončno rada, ampak to na koncu ni pretehtalo, zato sem ga zapustila. Bilo mi je zelo hudo, on pa je bil popolnoma sesut, ker sem ga pustila, saj tega ni pričakoval, ker sva se res imela kot v nebesih. Danes oba veva, da je bilo prav tako," nam iskreno zaupa Manca in poudari, da od takrat tudi ne prenese varanja in moški, ki ne bi bil samo njen, naj niti ne pomisli na kakršnokoli zvezo z njo.

Je pa neprijetna izkušnja prišla še kako prav ekipi, ki je spot snemala, saj je bila Manca preplavljena s čustvi in malce zamaknjena, prav taka, kot si je nesrečno punco zamislil režiser. Zgodba je na filmu tako lepo padla skupaj, da jim ni bilo treba ponavljati nobenega kadra.

Priporočamo