Manca Špik: Rada svetuje mladim glasbenikom

Manca Špik: Rada svetuje mladim glasbenikom (foto: Lea) Lea
Vir: Lea
4. 6. 2017

Priljubljena slovenska pevka Manca Špik ob vseh materinskih in glasbenih obveznosti rada pomaga tudi mlajšim glasbenikom.

Pred dnevi smo jo poklicali, da nam iz prve roke razkrije, s kakšnimi nasveti pomaga svojemu glasbenemu prijatelju Isaacu Palmi, ki je čez noč postal ljubljenec slovenskega občinstva. Isaac bo letos nastopil sam na portoroškem festivalu MMS, kjer je pred leti Manca že slavila veliko zmago.

"Na festivalu MMS v portoroškem Avditoriju sem nastopala že petkrat, tako da dobro vem, da je zmaga na tem festivalu kar loterija in se ti mora precej dejavnikov poklopiti za končno zmago. Bolj pomembno kot zmagati pa se mi zdi, da predstaviš pravo pesem, pesem, ki je za ta festival  primerna. Lani smo s Kvatropirci predstavili Pesem, in tudi če nismo zmagali, vem (in vedo tudi drugi), da bo pesem (p)ostala zimzelenček. Na pamet jo znajo vsi," nam pove Manca.

"Tako da sem Isaacu svetovala, naj bo to, kar je, in naj izbere pesem, ki jo stoodstotno čuti. Sicer ne bom v Avditoriju, saj imam že kar nekaj nastopov predvidenih za tisto obdobje, bom pa držala pesti, saj vem, česa je Isaac sposoben. Popolnoma verjamem vanj," je še dodala.

Priporočamo