Manca Špik: Razšla se je s Primožem

Manca Špik in Primož (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
10. 1. 2011

Kot strela z jasnega je do nas priletela ekskluzivna informacija, ki je takoj pritegnila našo pozornost. Manca Špik je spet samska! Razšla se je namreč s svojim dolgoletnim partnerjem Primožem.

Kar osem let in pol se je pisala njuna srečna ljubezenska zgodba, ki pa se je pred dnevi tudi uradno končala. Iz zanesljivih virov blizu Mance smo izvedeli, da je pevka v novo leto vstopila sama, brez svojega Primoža.

Potrdila novico

Po prejeti informaciji smo nemudoma poklicali pevko, ki je pred kratkim predstavila novi videospot za pesem Stero naboj. Manco smo zmotili ravno med odhodom na fitnes in bila je presenečena, ko smo ji zastavili vprašanje o razpadu njene zveze. »Čeprav ni moj namen razlagati o teh zadevah, vam vseeno ne morem zanikati informacije. S Primožem sva se sporazumno razšla. Medtem ko sva bila na poslovnem področju zelo uspešna, so najine zasebne poti šle v drugo smer. To se nama je zdelo najbolj pošteno do naju samih, sicer pa še naprej ostajava poslovna partnerja,« je kratko in jedrnato potrdila novico kar Manca sama.

Govorice so bile vse bolj glasne

O njunem ohlajenem odnosu se je govorilo že konec lanskega leta. »Njun odnos je bil zadnji mesec že zelo samo posloven. Verjetno sta preveč vlagala v posel in premalo v svojo zvezo,« je povedal naš vir, ki nad njunim razpadom – po videnem v zadnjih dneh minulega leta – niti ni toliko presenečen. Izvedeli smo, da se je Manca pred kratkim tudi preselila na svoje, vseeno pa se s Primožem še vedno videvata, verjetno zaradi poslovne naveze, saj sta ugotovila, da se v poslu odlično dopolnjujeta.

Vedeževalka Karin napoveduje: Imela bosta drugo priložnost

Vedeževalka Karin nam je na vprašanje, kaj se Manci obeta na ljubezenskem področju v letošnjem letu, povedala: »Zagotovo se ji bo ponudila še ena priložnost za obnovitev odnosa. Res je, da se je konec oktobra 2010 med njima začelo nekaj zelo intenzivno dogajati, predvsem nesporazumi v komunikaciji, ampak zagotovo se jima do sredine marca 2011 obeta možnost pomiritve. Med njima ne vidim tako kritične situacije. Prav tako ne vidim novih ljubezenskih avantur in romanc pri Manci, bo pa v letošnjem letu imela popolno transformacijo sebe. Tisto, kar ji je bilo do sedaj dobro, ji ne bo več ustrezalo. Tiste spremembe, za katere se bo odločila letos, pa bodo tudi dokončne.«

Nejc Simšič, foto: Sašo Radej