Manca Špik svoji hčerki namenila ganljivo sporočilo

Manca Špik svoji hčerki namenila ganljivo sporočilo (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
19. 3. 2018

Popularna slovenska pevka Manca Špik ne skriva, kako močno uživa v materinstvu. Njena mala princeska Lana je nedavno praznovala drugi rojstni dan, Manca pa ji je namenila ganljivo sporočilo.

"Pred dvema letoma, ob 11:09 sem zagledala tvoj majhen nosek, dolge prstke in dolge nogice," je na Facebooku zapisala Manca Špik. Njena ljubka hčerka Lana je nedavno praznovala drugi rojstni dan, Manco pa so ob tem povsem prevzela čustva.

"Velikokrat te pogrešam kot majhno dojenčico, ker mi nisi mogla "pobegniti" in sem te lahko stalno stiskala in ljubčkala. A ne bi zavrtela nazaj niti dneva, ker sem tako ponosna nate, saj tako lepo odraščaš v pravo malo gospodično," je še zapisala čustvena Manca.

Manca se je nedavno znašla sredi viharja govoric, da naj bi se razšla s partnejem Borutom Cafom, ekskluzivno za revijo Nova pa je dejala, da so še vedno družina, a da zaradi poslovnih obveznosti veliko časa preživi v Ljubljani. "Zaradi poslovnih obveznosti imam stanovanje v Ljubljani in veliko časa z Lano preživiva v Ljubljani, kar pa ne pomeni, da nismo več družina. Še vedno se imamo zelo radi, le da stalno ne živimo pod isto streho."