Manca Špik v duetu s Poskočnimi muzikanti

Manca Špik v duetu s Poskočnimi muzikanti (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
4. 10. 2017

Po duetu Oba, slovenskem fenomenu na YouTubu, ki se po desetih mesecih približuje že petim milijonom ogledov in je tako tudi uradno postal najbolj predvajan videospot vseh časov v slovenskem jeziku, ena naših najbolj stalnih glasbenih zvezd Manca Špik izdaja novo pesem.

Tudi tokrat gre za duet. Plesno skladbo je posnela s Poskočnimi muzikanti, ki veljajo za eno najbolj priljubljenih in iskanih skupin pri nas. "Čakala sem na pravo pesem, in ko sem prebrala besedilo na temo starih prijateljev in trenutkov z njimi, ki so neprecenljivi, sem takoj vedela, da je to tisto, kar želim povedati svojim poslušalcem! Čas teče vse hitreje in premalokrat se zavedamo, da nam lahko življenje prehitro uide.

Srčno verjamem, da se bodo številni našli v tej pesmi, kdo ve, mogoče jih bo celo spodbudila, da pokličejo svoje prijatelje, si vzamejo čas zanje," nam je zaupala Manca ob izidu. "Verjamemo, da bo pesem postala nova himna prijateljstva. Ko nas je Manca povabila k sodelovanju, smo bili počaščeni in z veseljem smo sprejeli izziv posneti popolnoma zabavno pop uspešnico ter se preizkusiti v drugačni vlogi. Že od samega začetka je bila energija med nami neverjetna in tako je nastala sicer na prvi pogled lahkotna, a zelo prodorna pesem z izjemnim sporočilom," so sodelovanje pokomentirali Poskočni.

Besedilo: A. P. K.