Manco Izmajlovo Moskva vedno znova in znova navduši

Manco Izmajlovo Moskva vedno znova in znova navduši (foto: Izmajlova Press (Avi)) Izmajlova Press (Avi)
30. 10. 2019

Čeprav je mezzosopranistka Manca Izmajlova študirala operno petje v Moskvi in tam preživela lep del svojega življenja, se danes še vedno rada vrača v rusko prestolnico, ki jo vedno znova in znova navdušuje.

Predvsem je tu rdeči trg, najslavnejši mestni trg v Moskvi, ki v dolžino meri skoraj 700 metrov. Manca pravi, da jo ta veličasten trg vedno impresionira. Seveda pa jo še bolj navdušuje, kot tudi številne obiskovalce, Bolšoj teater, saj gre za eno najpomembnejših opernih in baletnih hiš na svetu.

Manca Izmajlova je skupaj z možem Benjaminom, ki je prav tako izvrsten glasbenik,  do danes nastopila že na mnogih prestižnih odrih v Moskvi, prav tako pred vodilnimi imeni, za Putinovo administracijo ter za največja podjetja. Z Benjaminom pa sta tudi prejemnika najvišjega priznanja Ruske pravoslavne cerkve za kulturne stike - Red Cirila in Metoda. Skozi dosedanje koncerte in projekte sta tako spoznala ter sodelovala s številnimi priznanimi umetniki in organizatorji, vsako uspešno sodelovanje pa odpira nova vrata in da nova poznanstva, ki sta jih navezovala tudi ob tokratnem obisku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s good to be back 😊🚝 . . #moscow #москва #travel #return #goodmemories

A post shared by Manca Izmajlova (@manca.izmajlova) on