Manekenka Nuša Šenk je spet samska!

Nuša Šenk (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
6. 3. 2014

Ena od naših najuspešnejših manekenk, ki je najstniška in dvajseta leta preživela v tujini, Nuša Šenk, je znova samska. Zveza s podjetnikom Sebastjanom Raspopovićem se je namreč končala.

Na začetku leta je odjeknila novica, da je Nuša v zvezi s Sebastjanom Raspopovićem, sinom lastnika znane ljubljanske restavracije As. Sebastjan se je lani marca razšel z ženo Majo Raspopović, s katero ima dva otroka, zadnje silvestrovo pa je že preživel v družbi lepotice Nuše Šenk.

Njuna zveza je bila toliko bolj presenetljiva, saj tako Maja kot Nuša prihajata iz modnega sveta, veljali sta za prijateljici in se večkrat skupaj družili tudi na prireditvah. Kakorkoli, po komaj nekaj mesecih obelodanjene zveze Sebastjana in Nuša je slednja za našo revijo potrdila, da sta se razšla:

"Res je, sem samska. Ljubezni še nisem našla, ta se zgodi ali pa ne. Glede na to, da sva skupaj tudi živela, se je to dovolj hitro tudi pokazalo. Sva pa še naprej v lepih odnosih in sva ostala prijatelja."

Nuša je sicer še vedno zelo zaposlena in pogosto potuje. Ko smo jo priklicali na telefon, je bila v Srbiji, kjer se je udeležila premiere filma Čefurji raus, v katerem je tudi sama zaigrala, dan pozneje je bila že v Novem Sadu, že nekaj dni kasneje pa v Nemčiji, kjer se je udeležila modnega fotografiranja.

Sicer pa se namerava Nuša končno ustaliti v Sloveniji - od februarja v Ljubljani dela kot vodja marketinga.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 11/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 11/2014

Story Story 11/2014, od 05. 03. 2014