Manja Dobrilovič: Nora na uniforme

Manja se v hladnih dneh rada razvaja v 
spaju garni sport hotela Prebold, sicer pa 
december preživlja
 praznično in čaka na sneg!  (foto: Grega Gulin) Grega Gulin
Vir: Nova
24. 12. 2014

Lepotica in Playboyevo dekle leta 2014 Manja Dobrilovič si je letošnje praznike odločila popestriti na prav poseben način – s seksi fotografiranjem v najljubši uniformi!

Rada ima uniforme, najbolj pa Božičkovo!
Seksi gospa Božičkova.

Manja nam je namreč že zaupala, da ima rada uniforme. To so lahko vojaške, policijske ali še posebej popularne in priljubljene v zadnjem času – gasilske! A izbrala ni nobene od teh – Manja najbolj od vsega namreč obožuje uniformo Božička! Lepa rjavolaska prihaja iz Celja in se je lani septembra z vsemi svojimi čari predstavila tudi bralcem revije Playboy, in to s fotografijami v tehniki 3D. Ja, ta punca naravnost uživa v fotografiranju.

Povedala nam je: "Preprosto uživam v tem, ker imam rada lepe slike in si tako ustvarjam svojo življenjsko zgodbo." Tokratne fotografije so nastale v štajerskem spa centru, saj razvajanje Manji tudi veliko pomeni: "Res je, razvajanje je del moje osebnosti, saj tako lahko po napornem dnevu ali tednu spet zaživim. Za romantično dušo, kot sem jaz, je najbolje nekje ob vodi, s svečkami, ob kozarcu penine in z osebo, ki jo imam najraje. Pomembno je, da imaš misli sproščene." Ob tej priložnosti pa je lepe misli želela deliti tudi z vami, dragi bralci in bralke: "Bralcem za božič želim, da se sprostijo in dneve preživijo z družino ali osebo, ki jo imajo najraje, da se spomnijo na vse lepe trenutke. Moj nasvet za večjo srečo in ljubezen – marsikdaj lahko srečo in ljubezen izgubimo, če smo trmasti in delamo preveč z razumom. Treba je poslušati srce in ga povezati z razumom. Če imaš ljubezen, si srečen, in ko si srečen, imaš vse. Bodi dober do vseh." 

NINA KEDER