Spoznajte Playboyevo dekle leta 2014!

14. 6. 2014

Naslov najlepšega in najbolj občudovanega Playboyevega dekleta ostaja na Štajerskem. Laskavi naslov Playboyevega dekleta leta je letos dobila prelepa Manja Dobrilovič, celjska rjavolaska, ki pa s to titulo ni prvič ustvarjala Playboyeve zgodovine v Sloveniji.

Manja Dobrilovič je namreč lani septembra, ko se je z vsemi svojimi čari predstavila bralcem omenjene revije, postala prvo Playboyevo dekle, slikano v 3D-tehniki.

Uradna oznanitev je potekala včeraj na Playboyevi zabavi v celjskem klubu Mansion, kjer so obiskovalci lahko zmagovalki čestitalu kar osebno. In potem z njo nazdravili na še veliko uspehov. Kako je bilo, si poglejte tule, galerija slik iz dogodka pa je na voljo na tem naslovu.

Manja Dobrilovič in Borut Omerzel, urednik revije Playboy

Če ste torej hoteli ustrezno uživati v vsem, kar je Manja pokazala v reviji Playboy, ste si morali na nos povezniti priložena dvobarvna očala in Manja je v treh dimenzijah izstopila s strani revije – in kot kaže, prepričala uredništvo, da se jo je odločilo izbrati za dekle leta!

Za ogrevanje jo že lahko občudujete v novi številki revije Playboy, v kateri Manja, kot novo Playboyevo dekle leta, še enkrat pokaže, kaj vse so bili razlogi, s katerimi si je prislužila ta naslov. 

Manja

Fotograf Bor Dobrin je slavljenko v objektiv ujel v položajih, ki jih vsekakor morate videti (TUKAJ si že lahko ogledate seksi video iz zakulisja fotografiranja)!

Dvaindvajsetletna Manja se z zmago v tem izboru pridružuje nizu Playboyevih lepotic, ki so kot izbranke leta zapisane v anale slovenskega Playboya.

Laskavi naslov je uradno prejela na Playboyevi zabavi v njej poznanem in zelo domačem celjskem klubu Mansion.