Manja Dobrilovič - razgaljena za južnoafriške bralce Playboya!

27. 7. 2015

Po tem, ko je temnolasa lepotica Manja Dobrilovič v slovenski različici moške revije Playboy postala Playboyevo dekle leta, prav tako pa je le leto pred tem postala prvo dekle v omenjeni reviji, ki smo jo lahko na printanih straneh občudovali v treh dimenzijah, je zdaj s svojo zapeljivostjo osvojila tudi srca tujih urednikov te revije. Na uredništvu nas je namreč razveselila vest, da bo Manja krpice tokrat odvrgla pred bralci južnoafriške različice revije Playboy.

Manja se je s tujo ekipo na snemanju dobro počutila, pravi pa, da je bilo zaradi jezikovnih ovir med njimi manj komunikacije.
Manja v slovenskem Playboyu.

Novico smo preverili tudi pri zapeljivi Štajerki, ki je to za nas potrdila in dodala, da je slikanje potekalo v enem izmed piranskih hotelov. In čeprav je Manja v Sloveniji resnično doživela svojevrsten uspeh, saj se uvršča med Playboyeva dekleta, ki so uredništvo prepričale v največji meri, so ustvarjalci južnoafriške revije na straneh svoje revije najprej želeli svetlolasko Katarino Benček. »Pravzaprav sem zaradi Katarine dobila to priložnost. Fotograf je želel slikati njo, zato so z njo ustvarjalci revije tudi kontaktirali. A se za snemanje iz nekega razloga ni odločila, zato jo je fotograf prosil, naj najde dekle, ki je v Sloveniji že prepoznavno, Katarina pa se je spomnila name,« pojasnjuje Manja, ki je bila nove priložnosti zelo vesela. »Vse je potekalo hitro, kljub vsemu pa sem se v rokah priznanega fotografa iz Indije počutila super in sem bila zelo sproščena,« se snemanja izpred nekaj dni spominja Manja in dodaja, da bodo tudi južnoafriški bralci lahko na Playboyevih straneh občudovali njene najbolj zanimive adute. »Fotografije prikazujejo najbolj zanimive stvari. (smeh) Sicer pa so normalne, nekaj skrivajo, veliko odkrivajo, ne morem pa reči, da so kaj posebnega,« je povedala Manja, ki datuma izida revije še ne pozna. »Več podatkov o tem, na kateri strani in kdaj bodo objavljene moje fotografije, bom izvedela v tem tednu. Počakati moramo namreč, da se fotograf vrne domov,« nam je še pojasnila Manja, ki je potrdila tudi govorice, da je sveže samska. »Res je, da sva se s fantom razšla,« je povedala in dodala, da razlog njunega razhoda ni v naravi njene službe, temveč preprosto v tem, da njuna zveza ni več to, kar je bila na začetku.

Kaja Milanič, foto: Gojko Zrimšek, osebni arhiv