Manja in Sanja sprti zaradi modne ocene?

Vir: Nova
22. 7. 2013

Pred tednom dni je veliko prahu sprožila ocena naše modne mrhe Manje Plešnar, ki je pod drobnogled vzela pevko in starleto Sanjo Grohar.

Groharjeva je pristala v modnem pogrebu, kjer jezična Manja ni skoparila z ostrimi besedami (kako jo je modna mrha pokomentirala, si preberite TUKAJ).

Sanja Grohar se je na Manjino potezo odzvala tako, da je na svojem Instagramu objavila fotografijo oprave in spodaj pripisala: "Tale videz je pristal na 'modnem pogrebu', vsaj tako je ocenila 'modna' mrha. Ti, ti, ti, ti! Oprosti, ampak tale stil izgleda noro vroče. Nauči se kaj o modi."

Manja pa je v svoj zagovor povedala: "Oceno sem podala na podlagi dotične kombinacije, ki bi lahko bila bolje izpeljana. Sanja je lepo dekle in proti njej nimam nič." Dodala pa še, da vztraja pri tem, da Sanja rada ponavlja za drugimi zvezdnicami, kot je Rihanna, ker ve, da jo obožuje."

Spor se je zaostroval, zdaj pa je naš fotograf dekleti ujel skupaj na kavi! Kaj se torej dogaja!? Sta odrezavi mrhi zgladili spor? Odgovor najdete v novi Novi.

Priporočamo