Manja Plešnar: Manja in njena Dallas

Vir: Lea
25. 6. 2016

Voditeljico letošnjega Big Brotherja le redkokdaj ujamemo brez njene ljubljenke Dallas. Kot nam je povedala, je prav ta osemletna kepica sreče njena največja ljubezen, prav ona pa ji je na pot pripeljala tudi življenjskega sopotnika Daliborja.

Dallas je kitajski goli pes in Manja si je to pasmo želela od nekdaj.
Manja je že od nekdaj strastna ljubiteljica živali.

Dallas je Manja dobila, ko je imela štiri leta, zdaj jih ima pa osem. "Kako je Dallas prišla do mene, je sicer dolga zgodba, na kratko gre pa tako: najprej je bila na Siciliji, tam je imela lastnike, ki so se sprli in niso imeli več možnosti skrbeti za psička. Dallas je tako prišla v slovensko psarno, od  tam pa k meni," nam je povedala Manja in dodala, da si je od nekdaj želela prav to pasmo.

"Dallas je kitajski goli pes in prav to pasmo sem si od nekdaj želela. Ker pa sem želela psička posvojiti, sem mislila, da ne bom imela priložnosti združiti obe želji, vendar mi je na koncu le uspelo," nam je povedala in dodala, da bo v prihodnje imela še več psov te pasme. "Imeli bomo vsaj še dva 'kitajčka'. Enega sicer imajo starši mojega partnerja, tako da smo tudi v tem že povezani," nam je pojasnila in dodala, da se v Beogradu sicer odlično znajde. "Dallas je večino časa v Beogradu, kjer je tudi najin dom. Nočem je preveč mučiti s potovanji, ker se mi zdi, da za psa ni v redu, da je veliko na poti. Sicer se Dallas odlično znajde v avtu, zato jo kdaj pa kdaj le vzamem s seboj na pot," nam je njune potovalne dogovore med Slovenijo in Beogradom pojasnila Manja. Manja zdaj večino časa preživlja v Ljubljani, kjer snema največji resničnostni šov vseh časov, Dallas pa jo pogumno spremlja na številnih obveznostih, tudi na modnih slikanjih. "Je moja ljubica in mora povsod z mano. Težje mi jo je pustiti doma, kot jo vzeti s seboj. Čeprav je plaha, je zelo družabna, zato mislim, da je pomembno, da jo vključujem v družbo. In čeprav jo je na začetku strah, ji je na koncu vedno všeč," nam je povedala Manja in dodala, da sta v skupnih štirih letih razvili že veliko svojih ritualov. "Zvečer se zelo rada stiska pri meni. Prav pred nekaj dnevi sva imeli trenutek, ko sem jo položila nase, k srcu in jo objela. Verjetno ji to zelo prija, saj je takoj zaspala. Sicer pa ima tudi na postelji svoj prostor. Rada uleže vznak, tačke da v zrak, jaz pa jo pokrijem, kot človeka," nam je povedala Manja in dodala, da je zaradi njune posebne vezi včasih na trenutke ljubosumen tudi njen partner.

Značke: Manja Plešnar

Priporočamo