Manja Plešnar: Nakupuje na moškem oddelku

Čeprav je barvo svojih las 
že večkrat spremenila, 
pri oblačilih ostaja zvesta 
črno-beli kombinaciji. (foto: Pro plus) Pro plus
Vir: Nova
28. 3. 2016

Novina modna mrha, ki jo v teh mesecih lahko spremljamo tudi v vlogi voditeljice oddaje Big Brother, od nekdaj slovi po svojih drznih modnih izbirah.

V preteklih letih smo jo lahko videli v pravzaprav vseh opravah; od elegantnih do športno navdahnjenih in tistih, ki so tudi pri moških vzbudili nekaj skomin. Manjo smo pred kratkim ujeli na snemanju za Storyjevo modno zgodbo, kjer nam je svetlolaska priznala, da se po svoje nove modne ulove velikokrat odpravi tudi na modni oddelek veleblagovnic.

Kot pravi, je na moškem oddelku nakupovala tudi dan pred našim srečanjem, ko si je kupila bež bomber jakno, prav tako pa si velikokrat izposodi tudi kakšen kos iz omare svojega zaročenca Daliborja. "Rada nosim njegove stvari. Ko se on odloči, da bo zamenjal kakšne kavbojke, jih z veseljem vzamem. Takšne kavbojke potem nesem k šivilji, da mi jih malce zoži, predvsem hlačnice," nam je povedala in dodala, da ji sicer njegove hlače odlično pristajajo. Manjo smo sicer v letošnjem Big Brotherju ujeli v številnih moških stajlingih, kot pravi, pa se tudi sama v minimalnem slogu ter v črno-beli barvni kombinaciji super počuti. "To, da imam v oddaji bolj moški slog, sicer ni moja ideja, mi je pa všeč. Stilistka v oddaji Liza Rihar je očitno dobro ujela mojo osebnost, čeprav gledalci morda pričakujejo bolj pompozne oprave," še dodaja.

KAJA MILANIČ

Značke: Manja Plešnar