Manja Plešnar obožuje svojega učitelja petja

Manja Plešnar (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 12. 2013

V Sloveniji živeči venezuelčan Diego Barrios Ross, ki slovi kot izjemen vokalist in učitelj petja, h kateremu na učne ure hodi tudi Manja Plešnar, je že pred leti z Aljošo Kosor in Vitalijem Osmachkom posnel zgoščenko latinsko-ameriške glasbe.

Po krajšem samostojnem ustvarjalnem obdobju so se glasbeniki ponovno združili in ob tej priložnosti vabijo na koncert, ki bo 18.12. ob 20 uri v dvorani kluba Zlati zob v Ljubljani.

Koncert svojega učitelja bo obiskala tudi modna mrha Manja Plešnar, ki k uram petja hodi že več kot 8 let.

"Diego je že vrsto let moj učitelj in dober prijatelj, ki me je naučil petja. Če ne bi hodila na pevske ure k Diegu tudi ne bi spoznala Erika in Mitje iz skupine Artbeat, ki sem se ji potem pridružila. Diego ima neverjetno močan glas, naj vas ne prevara njegova zunanjost. Izjemen glas pride tudi iz majhne stekleničke (smeh). Presenečeni boste!" je navdušeno povedala Manja.

Diego Barrios Ross

Vsi ljubitelji vročih ritmov in izjemnega vokala ne smete manjkati.

"Za vas smo pripravili repertoar, ki obsega različne ritme iz južne amerike od Venezuelskih pastirskih tonad in joropa, hitrih valsov iz Peruja, Cha cha cha-ja, bolerosia do balad iz Argentine, Chila in Mehike ter nekaj ritmov iz Brazilije in Kube" je objasnil Diego, ki se že veseli novega nastopa.

Priporočamo