Manja Plešnar: Podrobnosti o poroki

Čeprav je zadnje mesece 
živela v Beogradu, se 
bo za čas vodenja 
oddaje nastanila v 
družinskem stanovanju 
v centru Ljubljane. (foto: Ana Gregorič, osebni arhiv) Ana Gregorič, osebni arhiv
Vir: Nova
23. 2. 2016

Blondinki brez dlake na jeziku, Novini modni mrhi Manji Plešnar, se v zadnjih dneh dogaja na polno. In to celo tako, da je zaradi nove televizijske priložnosti v vlogi voditeljice kralja resničnostnih šovov Big Brotherja morala poroko prestaviti na jesen. Z vedno široko nasmejano Manjo je o njenih poročnih načrtih poklepetala tudi Nova in izvedela, kako je k datumu njene poroke prispevala tudi znana Slovenka.

Manja se je z dolgoletnim partnerjem Daliborjem zaročila septembra lani in kot pravi, se bo zdaj poroka namesto v toplih bližajočih se mesecih zgodila jeseni. Kot pravi,, pa ji koledarski premik poroke ni povzročil prevelikih preglavic, saj do zdaj nista sklenila ali potrdila še nobene storitve.

"Ničesar nisva imela še specifično določenega, zgolj želela sva se čim prej poročiti. Še vedno imava veliko želja in nisva se še popolnoma odločila, v katero smer bova šla ter kje in kako se bova poročila. Nenehno imava še boljši 'brainstorming' od prejšnjega in zato tudi nimava še ničesar oprijemljivega. Zgolj idejo, kdaj in približno kako. Imava dokaj iste želje, tako da vsaj teh problemov ni. Mi je pa Polona Jambrek izračunala, na kateri datum bi se morala po numerološki karti poročiti, in jo bova upoštevala," nam je pojasnila Manja, ki bo kot strastna modna poznavalka posebno pozornost namenila tudi izbiri poročne obleke.

"Za zdaj imam izbrani dve obleki. Vsekakor bom bolj moderna nevesta, kaj več pa ne morem povedati, ker ju še nimam. Načrti pa se tako ali tako vedno spreminjajo in morda se na koncu odločim za nekaj popolnoma drugega, bomo videli, vsekakor vam sporočim." In kakšno poročno slavje si je zamislila Manja, bo res iz poroke naredila cel cirkus?

"Ne, ne bom imela cirkusa, samo lepo poroko, ne pa toliko tradicionalno slovensko. Seveda bo harmonika, saj imam slovensko narodno-zabavno glasbo rada, tako da bo kakšna Na Golici zagotovo padla. Pravzaprav starejša ko sem, raje ima to glasbo. Seveda pa bo prisotna tudi srbska muzika, stare lepe srbske melodije, ne bo pa nobenih trubačev ali kakšne Cece. Tudi pri poročnem šopku ne bom komplicirala, ne bom imela ravno marjetic z bližnjega travnika ali pa – drugo skrajnost – dragih orhidej, ampak nekaj vmes, kakšne bele vrtnice, minimalističen, a moderen šopek. Na poroki se mora dobro jesti, zabavati in vrteti dobra glasba. V bistvu si želim eno moderno poroko, jaz bom moderna nevesta." še dodaja. Sicer pa Manja in Dalibor tudi vesta, da bosta poročni obred opravila na vsaj dveh celinah in imela kar tri poročne žurke, še pred vso poročno ceremonijo pa se bosta odpravila na dolgo potovanje. Takoj po koncu snemanja šova Big Brother bosta namreč najverjetneje odpotovala na grški otok Santorin, malo 'na off'. Manja je povedala. "Rada bi ga peljala na Santorin, ker je to moj najljubši otok na tem planetu."

Kdo je Manjin zaročenec?

  • Dalibor je bil rojen v Sloveniji, že od ranega otroštva pa živi v Beogradu. Manjo razvaja na vse možne načine, skupaj uživata življenje in potujeta. Živita v strogem centru Beograda, v starem meščanskem stanovanju, v neposredni bližini slovite ulice Kneza Mihajlova. Dalibor izhaja iz urejene družine in nadaljuje družinsko tradicijo in posel, povezan z nekoč zelo in danes spet donosnim gradbeništvom.

Priča je izbrana

  • In čeprav se morata zaljubljenca o veliko podrobnostih poroke še dogovoriti, je Manja pričo že izbrala. "Priča je prijateljica iz otroštva, s katero sva praktično kot sestri. Za družice pa še ne vem, odvisno je od lokacije poroke, vsekakor pa bi to bile moje najbližje prijateljice," nam je pojasnila svetlolaska in dodala, da sta s partnerjem zaradi nekajmesečnega zamika tudi malce potrta. "Bo pa potem toliko slajše. Oba si zelo želiva postati eno in pozneje imeti družino," je še povedala. 

Kaja Milanič

Značke: Manja Plešnar

Priporočamo