Manja Plešnar s sinkoma Filipom in Viktorjem uživa v Beogradu

Manja Plešnar s sinkoma Filipom in Viktorjem uživa v Beogradu (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
20. 11. 2018

Nekdanja Novina modna mrha in voditeljica šova Big Brother Manja Plešnar s sinkoma Filipom in Viktorjem uživa v Beogradu, kjer si je ustvarila novi dom.

“Ko pridejo otroci, pravijo, da se ti življenje obrne na glavo. Tudi meni se je, ampak ne toliko, kot sem sprva pričakovala. Nekako se med nosečnostjo pripravljaš na to, da prihajajo, čeprav te ob prihodu nič ne pripravi. Morda tudi zato, ker sem že od začetka mislila, da bo težje in pol je bilo v bistvu lažje. Vsi so mi govorili, naj prve tri mesece pazim na razne stvari, potem po treh mesecih spet in spet … V bistvu so me ljudje bolj strašili, kot pa sem bila sama prestrašena. Ampak rekla sem si, da se bom prepustila.

Prvi trije meseci so bili res neprijetni, predvsem tudi zaradi čustvenih sprememb in depresije, potem je prišel občutek negotovosti. Postavljaš si vprašanja, kako se boš znašel z otrokoma. Nisem želela biti sama, zato sem veliko časa preživela zunaj, obdana s prijatelji. Prav zato, da sem se zamotila od teh misli. Zdaj pa toliko uživam, da bi bila zgolj samo z njima. Uživam, ko se skupaj igramo, rada jim berem knjige in opazujem, kako se razvijata. Res sta zelo pozitivna otročka, pozitivna in zlata,” je še povedala Manja.

Fotografija: osebni arhiv

Priporočamo