Manja Plešnar je spoznala svojo 'dvojnico' Joan Rivers

Joan je pohvalila Manjine uhane in lak za nohte. (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
26. 1. 2014

Modni mrhi Manji Plešnar so se uresničile sanje, ko je pred dnevi, ko je odpotovala v Los Angeles, spoznala svojo 'dvojnico' Joan Rivers, ki je strah in trepet vseh zvezdnikov v Hollywoodu.

"Ko sem dobila povabilo za potovanje v Hollywood, sem dobesedno padla na kolena," pravi Manja, ki je nekaj dni po tem v rokah že držala zlato vstopnico za vstop v prostore, kjer nastajajo vse oddaje televizijskega programa E! entertainment.

Manja

V mesto angelov je pripotovala na dan podelitve zlatih globusov, ki se je je udeležila tudi slovenska lepotica Maja Malnar. "Z Majo sem bila v stiku od prvega dne, ko sem izvedela, da potujem v Los Angeles, in bila je tako prijazna, da mi je med obiskom pokazala nekaj najbolj zanimivih in domačih kotičkov, kamor zahajajo zvezdniki, ter me peljala v prelep dom, ki ga deli s svojim fantom Justinom Nappijem."

Manja

Prvi dan je Manji minil precej hitro in zaradi poznega pristanka je podelitev zlatih globusov gledala kar iz udobja hotela, ki je bil v izjemno elitnem delu zahodnega Los Angelesa, le pet minut stran od znamenite nakupovalne ulice Rodeo Drive, kamor se je modna mrha odpravila najprej. Po kratki noči je jutro prineslo veliko adrenalina, saj se je skupaj z 20 novinarji z vsega sveta odpravila v prostore E! entertainmena, kjer je bilo že vse pripravljeno za novinarsko konferenco.

Manja

"Sprejem je bil enkraten, takoj so nas lepo pogostili in posebej za delegacijo odprli dolg bar, kjer ni manjkalo dobrot. Potem pa so počasi začeli prihajati zvezdniki televizije, ki je v zadnjih nekaj letih postala številka ena v svetu šovbiznisa in zabave. Prvi na vrsti je bil Joel McHale, ki vodi zabavno oddajo The Soup, kjer se norčuje iz resničnostnih šovov, tudi tistih, ki jih predvaja in ustvarja E!"

Sledile so tiskovne konference za oddaje, ki so na programu prvo sezono, med njimi tudi resničnostna serija otrok nesramno bogatih staršev Rich Kids of Beverly Hills in žurerska Party On, s prelepo voditeljico Jacqui M. Woods, nekdanjo zvezdo uspešne limonade Drzni in lepi, od katere je Manja prejela tudi pohvalo.

"Vsi smo obnemeli, ko je vstopila v prostor, ker je z eno besedo popolna. Resnično je videti kot lutka, kar je bilo prav neverjetno in vsekakor vredno občudovanja. Ko sem jo ogovorila, me je prekinila in najprej pohvalila mojo pričesko, kar se mi je zdelo zelo simpatično in povsem nepričakovano. Po drugi strani pa Američani radi pohvalijo, to je pri njih nekaj povsem običajnega." Po nekaj urah je končno nastopil trenutek, ki so ga vsi nestrpno čakali, še posebej naša modna mrha, ki je komaj čakala, da v prostor stopi komedijantka Joan Rivers, voditeljica izjemno uspešne oddaje Fashion Police.

"Neverjetno, kako majhna je Joan (smeh). To je prvo, na kar sem pomislila, sploh ker je za njo v prostor stopila Giuliana Rancic, ki je visoka skoraj dva metra," se spominja Manja, ki je komaj čakala, da začne zasliševati svoje idole. "Konferenca je bila tako zabavna, kot če bi gledali oddajo v živo. Med njimi je res čutiti izjemno povezanost, v nekem trenutku je Joan celo spustila solzo, saj je v resnici izjemno čustvena in topla oseba. Sicer pa se je ekipa na veliko zbadala in nam priredila cel šov na temo zlatih globusov in kdo je zgrešil z izbiro obleke. Joan se je naprej obregnila ob izbiro Julie Roberts in spontano zbijala šale, ki so ji kot za stavo padale iz rokava," pove Manja, ki je bila še posebej vesela, saj je bila deležna še ene pohvale.

Manja

"Tokrat je prišla od Georgea, ki sem ga pred časom intervjuvala tudi prek telefona. Takrat sva se resnično zaklepetala, jaz pa sem mu na koncu obljubila, da ga nekega dne obiščem v LA-ju, kar se je resnično zgodilo. Ko sem dvignila roko, da bi postavila vprašanje, je pohvalil moje uhane. Pozneje, ko sem Joan prosila za fotografijo in podpis, pa je tudi sama pohvalila moje uhane in lak za nohte. Lahko mi verjamete, da uhanov ne bom nikoli snela in da bo v Ljubljani zmanjkalo zaloge laka za nohte v tem odtenku," v smehu pove Manja, ki ne skriva dejstva, da so se ji ob Joan tresla kolena, vesela pa je tudi, da jo je pohvalila ameriška 'modna mrha'. Na E!-ju so jo opazili tudi zaradi njenega stila, ki ji ga je pomagala zgraditi priznana stilistka Barbara Žgalin.

"Ničesar nisem želela prepustiti naključju. Šlo je za pomembno prezentacijo naše države in s tem izjemnih modnih talentov. Odločila sem se, da čez lužo vzamem samo kose oblačil s podpisom mladih slovenskih oblikovalcev. Z Barbaro sva zavili v Squat in kovček je bil kmalu zapolnjen. Zahvalila bi se Ivanu Roccu, Dajani Ljubičič, Anđeli Lukanović in M*Faganelu za izjemne kose, ki sem jih imela čast nositi. Vesela sem, da so bili opaženi in brez zadrege priznam, da sem vesela, ker sem bila opažena tudi sama. To je najpomembneje."

Priporočamo