Manja (Plešnar) Stević kot mamica: Na koncu dneva si res izmučen

Manja (Plešnar) Stević kot mamica: Na koncu dneva si res izmučen (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
14. 3. 2018

Voditeljico in ljubiteljico modnih zapovedi Manjo Stević sta na valentinovo razveselila dvojčka Filip in Viktor. Manja, ki je rodila na Jesenicah, je s fantkoma že doma in uživajo v prvih skupnih trenutkih.

"Odlično je in zelo lepo," je priznala Manja, ki je bila s fantkoma v porodnišnici kar šest dni, saj je zbolela za virozo.

"Zelo neprijetna stvar, še posebej zaradi dojenčkov," je povedala. "Drugače pa se imamo lepo. Malo se je le zakompliciralo zaradi hranjenja, kar je malo težje z dvojčki, sploh v mojem primeru. Privajamo se na dneve in priznam, da so ti dnevi najtežji, a najbolj sladki."

Manja te dni nestrpno pričakuje kakšen sonček, ki bi ogrel mrzlo ozračje, da se bo lahko s svojima fantkoma in vozičkom Uppababy vista odpravila na sprehod. "Iskreno? Komaj čakam, da bo posijal sonček in se bomo lahko sprehodili, ker se ob tem mrazu počutim nekoliko zaprto. (smeh) Ne kot v zaporu, ampak med vsem tem, ko žongliraš med plenicami, stekleničkami in dojenjem. Na koncu dneva si res izmučen. Čeprav sta fantka zelo pridna – razen ko sta lačna. (smeh) Nista tečna, prav nasprotno. Rada gledata in opazujeta, ležita v posteljici in poskušata zaznati, kaj se dogaja okrog njiju. Rada spita skupaj in se držita za roke. Mislim, da bo to potovanje, ki nas čaka, čudovito in se ga že zelo veselim."

Na koncu dneva si res izmučen

Seveda pa se Manja že zaveda, da nova preizkušnja ne bo lahka. "Iskrena bom. Res je težko, ker si z glavo in s hormoni ter vsem, kar se dogaja okoli tvojega telesa, nekoliko raztresen. Neprespan si in vmes pride kakšen dan, ko si slabe volje ali precej statičen. To počutje niha kot val. Val otožnosti in vprašanj, ki si jih zastavljaš. V smislu, ali boš to vse zmogel in ali boš dobra mama. Zdi se mi, da se to sprašuje vsaka mamica in ne pove na glas."

Foto: Urša Premik, Helena Kermelj