Manja Plešnar: Vedela je, da gleda bodočega moža!

Manja Plešnar (foto: Primož Predalič, osebni arhiv) Primož Predalič, osebni arhiv
Vir: Story
28. 4. 2016

Ko se ti obeta intervju z Manjo Plešnar, veš, da bo materiala za dober članek več kot preveč. In tako je bilo tudi tokrat, ko se je iz najinega jutranjega kapučina razvil pogovor, ki se je poleg njune ljubezenske zgodbe dotaknil tudi poročnih podrobnosti in spominov na njune prve dni v vlogi para ...

V tem letu je njeno življenje zaznamovalo kar nekaj dogodkov, ki jih bo v spominu nosila za vedno, eden od tistih, ki bodo imeli poseben prostor v njenem srcu, pa je brez dvoma zaroka na Bledu lanskega septembra. Kljub številnim obveznostim s snemanjem oddaje Big Brother pa se Manja na poroko že aktivno pripravlja, saj nam je zaupala tudi, kje bosta preživela poročno noč.

Story: Manja, po objavi o zaroki smo mediji začeli hitro spraševati o poroki, nikoli pa se nismo pravzaprav dotaknili zgodbe, kako sta se z izbrancem spoznala?

Spoznala sva se prek skupne prijateljice na Facebooku, klepetati pa sva začela zaradi kužkov, ker imajo njegovi prav tako kitajskega golega psa kot jaz. Sledil je prvi zmenek v Ljubljani, nato pa ljubezen. (smeh)

Story: Kako pa sta se zmenila za zmenek v Ljubljani, glede na to, da je on iz Beograda?

Za zmenek se je pripeljal v Ljubljano, kot 'ta pravi' gentelman. Pripeljal se je iz Beograda, me peljal na zmenek in šel nazaj domov.

Story: Kako lepo ...

Zelo. Takoj sem vedela, da je moj bodoči mož, on pa, da bom jaz nekoč njegova žena. (smeh)

Story: Kdaj pa se je to dogajalo?

Septembra bo tri leta, odkar sva skupaj.

Story: Pa se morda spominjate, kako je bilo, ko sta prvič spoznala družini?

Ima prekrasno družino. Njegova starša sta zelo ljubeča, zelo odprta, delovna, pridna in sta me sprejela kot svojo hčerko. V resnici imam torej še eno mamico in še enega očija ter ju tudi tako kličem. Mami in oči. Res smo zelo povezani.

Story: Kako pa so se spoznali vajini starši, glede na to, da živijo v Beogradu, vaši pa v Ljubljani?

V resnici se še niso spoznali. (smeh)

Story: Potem se bodo prvič videli na poroki?

Hotela sem organizirati kakšno večerjico pred poroko, da bi se malce spoznali. Vem, da je noro, da se še niso spoznali. (smeh)

Story: Sicer pa vas nikoli ni bilo strah tega, da bi se preselili k njemu in 'zapustili' Slovenijo?

V življenju me ni ničesar strah. Zakaj bi me bilo? Greš, poskusiš, če ne gre, se vrneš ... V tem ne vidim problema.

V življenju je treba vse poskusiti in tega me ni bilo nikoli strah. Slovenijo imam sicer zelo rada, je najlepša država na svetu, vendar sem se te selitve kar veselila.

Story: Kje pa bosta živela po poroki?

Za zdaj še v Beogradu, tako kot zdaj. Sicer pa imava kar nekaj načrtov za prihodnost in bova še videla, kje bova pristala.

Story: Glede na to, da sta velika ljubitelja eksotičnih potovanj, si morda predstavljate skupno prihodnost v kateri od tropskih dežel?

Ja, seveda. To je načrt. (smeh) Pogovarjala sva se o tem, sicer pa nikoli ne veš, kam te življenje pripelje. Ampak od nekdaj si želim, da bi živela z minimalnimi stroški, povsem nematerialistično, nekje na plaži, da bi imela barček in da bi stregla koktajle ... nič posebnega.

Story: Zanimivo, ker ko vas spremljamo po televiziji in v medijih, si predstavljamo, da imate radi glamur in da živite takšno življenje ...

Meni se je vse zgodilo zelo po naključju, čeprav ne verjamem v naključja. Očitno sem morala prehoditi to pot, ki je sicer zanimiva in me naučila veliko novih stvari, in me na neki način s tem tudi oblikovala, vendar to ne pomeni, da sem v 'biti' to jaz. Jaz pa sem ... ne vem še kaj. Morem se še odkriti. Kar je super!

Story: In če se vrneva k poroki. Navadno dekleta to vzamemo v svoje roke in organiziramo. Kako pa je pri vaju?

Midva se odlično ujameva v organizaciji. Vedno se strinjava drug z drugim in sploh ni stresa glede organizacije. Pri dilemah se nikoli nisva skregala in v vsem se bolj ali manj strinjava. Nisem hotela, da bi iz poroke nastal dogodek, zaradi katerega bi bila pod stresom. Ubrala sem bolj ta pristop, da če vidim človeka, ki na ulici poje, vzamem njegovo številko, ker mi je všeč ... V smislu dogajanja bo poroka 'hipijevska'. Na poroki bodo sicer samo ožji člani družine in prijatelji, ki so mi v življenju stali ob strani. Poroka bo sicer elegantna, kar se tiče vizualnih doživetij, kar se tiče zabavljaštva, pa bo zelo umetniška, morda malce cirkuška, ker bo veliko nastopov.

Story: Pa je kakšna stvar, ki ji on posveča več pozornosti?

On veliko razmišlja o svoji obleki in ima že zelo dodelano, kaj si želi. Obleko mu bodo po meri naredili pri Morro Sartoriale, pri katerem so tudi meni po meri naredili že več oblek za vodenje oddaje Big Brother.

Story: Prej smo govorili o starših. Kako pa ste jim razkrili novico o zaroki?

Takoj sva jih poklicala. Moja mama na začetku sploh ni razumela. Mislila je, da sva pobegnila in se poročila. Po telefonu sem ji rekla: "Zaročila sva se," ona pa me je vprašala: "Ja, kje pa sta se poročila?" (smeh) Njegova mami in oči sta bila zelo vesela in tudi solzice sreče so bile. Ko sva se vrnila v Beograd, smo imeli doma slavnostno kosilo.

Story: Kako pa se starši vključujejo v vajine priprave na poroko?

Želim si samo, da uživajo in da si ta dan zapomnijo po prelepi zabavi in poroki. Zdaj se poskušam zmeniti, da bi mamici in sestri naredili obleko po meri, ker si želim, da imata obleki, ki bi jima bili pisani na kožo.

Story: Sicer pa ste rekli, da bosta imela kar tri zabave. Zakaj tri?

Če mene vprašaš, bo vse leto žurka. (smeh) Tista poroka, o kateri sva govorili prej, bo samo za družino in ožji krog prijateljev in bo temu primerno seveda drugačna od poroke, ki so jo vajeni Srbi. Za moje in vse njegove prijatelje bi rada naredila še eno zabavo v kakšnem lokalu, kjer bi nam igrala skupina, kjer bi pivo teklo v potokih ... jaz pa bi bila vseeno v beli obleki. (smeh) Tretjo žurko pa si bova sama naredila, ko bova šla na potovanje.

Story: Že vesta, kam bosta šla?

Ne še! Razmišljala sva o Santoriniju, ker si tja želiva že dolgo. Vedno sem si želela kakšen teden preživeti v tisti tipični beli vili s pogledom na morje, bazenom in kupom knjig ... In če si ne boš zdaj privoščil, kdaj si boš? Sploh pa ob takšni priložnosti, kot je poroka.

Story: Kaj pa fantovščina in dekliščina? Imata že kakšne načrte?

Kaj bo on delal za svojo fantovščino, ne vem, ker je njegova stvar. (smeh) Preživela ju bova v družbi prijateljev, in če je dobra družba, je vseeno, kje si. Imam res dobro družbo in se ne bojim, da se ne bi imeli fajn. Sem jim pa prepovedala, da bi mi okrog vratu obesile kakšne neumnosti ali pa mi pripravile kakšne igre. Tako ali tako pa so moje prijateljice dame in niso niti pomislile na to. Želim si, da bi šle v soline, v tamkajšnji spa, in da bi tam skupaj preživele dan.

Story: Zadnjič, ko sva govorili o poroki, niste imeli pripravljeno še nič. Je zdaj kaj drugače? Ste kaj že kupili?

Čevlje! Ampak je bila cela znanost, da sem jih dobila. (smeh) Ideja se mi je rodila med iskanjem čevljev po spletnih butikih, vendar me nobeni niso prevzeli. Ugotovila sem, da mi je všeč saten in da bi imela bolj glamurozne čevlje, ki ne bodo beli. Želim si rdeče ali modre poročne čevlje. In med iskanjem sem se spomnila na Carrie Bradshaw iz Seksa v mestu in trenutka, ko jo je Mr. Big zaprosil s parom modrih čevljev, pod katere se je podpisal Manolo Blahnik. Imenujejo se hangisi. Takoj sem poklicala prijatelja, ki je šel v Ameriko, in mi rekel, da mi jih brez problema prinese. Vmes sem se potem slišala še s prijateljico, ki je šla v Monako, pa s kolegico, ki živi v Miamiju ... Na koncu pa ugotovim, da jih bo prijateljica, ki ima isto številko noge kot jaz, po najbolj ugodni ceni prinesla iz Milana.

Story: Kako lepo ...

Saj vem, da je malce pocukrano, ampak jaz imam res rada Seks v mestu. (smeh) Zame je to najboljša serija na svetu in mislim, da jo gledam že desetič od prvega dela naprej ...

Story: Kaj pa kraj poroke? Sta ga že izbrala?

Poroka bo v Ljubljani. Malce se bomo vozili po Ljubljanici, na koncu pa pristali v Hotelu Vander, kjer bomo preživeli nekaj dni.

Story: Bosta torej spala v isti postelji kot Kylie Minogue?

Ja, verjetno res. (smeh) Moram mu še povedati, da bova spala na postelji, kjer je pred časom ležala Kylie Minogue. (smeh) Po mojem mu bo všeč.

Story: In če sva že pri slavnih ... V vseh teh letih v medijskem svetu ste brez dvoma sklenili veliko dobrih prijateljstev z znanimi Slovenci. Se je kdo znašel na vašem seznamu povabljencev?

Zadnjič sem sredi ceste srečala Trkaja in mu začela govoriti o poroki. Rekel je, da mora biti pri tem zraven, in se tako povabil. (smeh) Midva imava zanimivo prijateljstvo, ki se je začelo z intervjujem. 'Ujela' sva se ter postala prava prijatelja in vem, da bova vedno lepo mislila drug o drugem. Trkaja pa zdaj še enkrat vljudno vabim na poroko.

Napisala: Kaja Milanič

Značke: Manja Plešnar
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story17/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 17/2016

Story 17/2016, od 21. 04. 2016