Modna mrha vroča tudi v kopalkah

Ulala! (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
30. 8. 2014

Tokrat modno mrho, ki razgalja slavne, razgaljamo mi ...

Naša modna mrha Manja Plešnar si je letos res privoščila dolg dopust, saj je svojo domačo pisarno v Beogradu, kjer živi zadnje mesece s svojim izbrancem Daliborjem, zamenjala za tisto ob morju. Skupaj s svojo družinico, kot pravi svojemu fantu in kužiki Dallas, se je odpravila v družinsko počitniško hišo blizu hrvaškega Pulja.

Na njeno veselje in srečo je imela tudi letos v bližnjih obmorskih mestecih veliko prijateljic iz Ljubljane, ki že vrsto let počitnikujejo v Istri in imajo tam tudi vikende.

Prijateljica iz družbe jo je takoj navdušila nad športnimi aktivnostmi skupine, ki se ji je pridružila sama, in tako je Manja dobra dva tedna dopusta pravzaprav vsak dan preživela izredno aktivno. Rezultati so vidni, saj so se kilogrami kar topili in mrha je zaradi tega samo še bolj zadovoljna, saj športnih aktivnosti ni imela v načrtu.

Sicer pa je Manja najbolj uživala v kulinaričnih dobrotah, ki jih ponuja Istra, saj sta s fantom nenehno kuhala ribe in druge prave istrske specialitete, med drugim tudi obema ljubo jed, škampe in dagnje na buzari. Ker ne preneseta vročine, sta se na plažo vsak dan v popoldanskem času odpravila drugam, kjer sta uživala ob branju knjig in poležavanju pred večernimi športnimi treningi. 

ZOJA AHLIN

Priporočamo