Manja Plešnar: Zadnje priprave na poroko

Manja Plešnar: Zadnje priprave na poroko (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
16. 6. 2016

Manjo Plešnar je uredništvo revije Story ujelo sredi priprav na finalno oddajo Big Brotherja, ko je še komaj utegnila na nujne popoldanske opravke v prestolnici. Budno oko našega fotografa jo je opazilo pred hotelom Vander, nato pa še pri cvetličarju in v ateljeju Olge Košica, ki bo mlademu parčku izdelala unikatna poročna prstana. Manja nam je tokrat razkrila podrobnosti prihajajočega sanjskega dne.

Tako, kot je umirjena v življenju, je tudi pri načrtovanju velikega dneva. Kot nam je namignila, namreč ni ena izmed tistih nevest, ki bi se obremenjevale s podrobnostmi. "Malo mi je celo hudo, ker nisem 'bridezilla', ker sem vse odločitve sprejela zelo sproščeno. O vsem sem se dogovorila z enim klicem, zdaj moram samo še poklicati, ali vse še velja," nam je povedala v smehu in dodala, da bo kljub temu poročni dan nekaj posebnega. K temu bo brez dvoma prispevalo to, da bo Manjo in njenega izbranca Daliborja poročil njen najboljši prijatelj Gregor Jordan ter da si bosta s partnerjem večno zvestobo obljubila pod obokom, pod katerim sta se v šovu Big Brother poročila Alen in Simon. "Big Brother mi ga bo posodil, cvetličar pa okrasil s cvetjem," je še dodala.

Manj, a z okusom

Svetlolaska priznava, da so ji najbolj pri srcu divje rože s travnikov, zato tudi na poročni dan s cvetličnimi aranžmaji ne bo pretiravala. "Raje imam manj rož, vendar te aranžirane z okusom, kot veliko rož, ki morajo po dogodku stran," je povedala Manja in dodala, da bo tudi cvetje v beli barvi. Bel pa bo tudi njen poročni šopek, ki bo sestavljen iz različnih rož. 

Okrasitev v znamenju bele

Manja je ženska velikega sloga in drznih izbir, kot nam je povedala, pa bo njeno poročno slavje zaznamovala eleganca bele barve. V hotelu Vander je namreč ravno dorekla še zadnje podrobnosti poročnega dne. "Dekoracija bo minimalistična, z belimi prsti, belimi svečkami in belim cvetličnim namiznim aranžmajem. Jedli bomo zunaj in večer bo minil v zelo francoskem slogu, kar bo podkrepila spremljava violine," nam je delček svojih načrtov razkrila Manja.

Unikatna poročna prstana

Tako, kot je poseben Manjin zaročni prstan, ki je bil narejen po naročilu, bosta posebna tudi poročna prstana, ki ju bo izdelala Olga Košica. "Občudujem jo že vrsto let. Imam njen prstan, ki ga vedno nosim, zato sem hotela, da naredi tudi poročni prstan, ker ga bom prav tako vedno nosila. Hotela sem tudi, da se poročni prstan sklada z zaročnim, zato sem brez slednjega že dva tedna. Komaj čakam, da ju vidim," še pravi.

Ličila jo bo sodelavka iz BB

Tudi na poročni dan ji bo družbo v maski delala sodelavka iz šova Big Brother. Kot nam je povedala Manja, prav Lara Oven, ki skrbi za njeno masko in pričesko v omenjenem šovu, najbolje pozna njen obraz. "Poleg mene bo naličila mojo pričo, mami in sestro," nam je povedala Manja in izdala, da bo njeno pričesko krasila tančica, ki se bo z lasmi spuščala proti ramenom. Poročne obleke, zvezde večera, Manja še nima, nam je pa zaupala, da jo izdelujejo v Beogradu ter da jo bo dobila tik pred zdajci.

Napisala: Kaja Milanič
Fotografije: Helena Kermelj