Manja Plešnar: Zasebnega življenja praktično ne bo

Manja Plešnar: Zasebnega življenja praktično ne bo (foto: Ana Gregorič, Helena Kermelj) Ana Gregorič, Helena Kermelj
Vir: Story
18. 2. 2016

Čeprav smo jo pred tem poznali predvsem po ostrem jeziku in energični osebnosti, jo bomo od konca februarja lahko podpisali tudi z nazivom 'voditeljica šova Big Brother'. Manja Plešnar je dekle številnih talentov in prav o teh ter o njenih pričakovanjih pred začetkom nove sezone tega resničnostnega šova smo poklepetali s svetlolasko, ki nam je namignila tudi, kako je nova televizijska priložnost vplivala na načrtovanje njene poroke ...

Story: Manja, čestitke za veliki met! Ste si kdaj predstavljali, želeli, da boste naslednji obraz šova Big Brother?

Hvala lepa! Še v najbolj norih sanjah ne. (smeh) Res sem bila prijetno presenečena, ko so me klicali, in seveda sem se vabilu rade volje odzvala. Sicer pa res nikoli ne veš, kaj lepega se bo pripetilo, tako da verjamem, da mi je že moralo biti zapisano v zvezdah.

Story: Kako pa ste proslavili, ko ste izvedeli novico?

Ker so pogovori trajali nekaj časa, sem sprva nestrpno čakala, potem pa sem seveda nazdravila z mojim dragim in ob prihodu v Ljubljano nemudoma poklicala najboljše prijateljice, s katerimi sem proslavila ob kozarcu vina. A moram priznati, da mi je z zamikom postalo jasno, kaj se pravzaprav dogaja. (smeh)

Story: Nam lahko morda odgrnete kakšno tančico skrivnosti, kaj lahko v letošnji oddaji pričakujemo?

Lahko rečem, da bo izredno razburljivo in izčrpno, zabavno in posebno. Letos je koncept zastavljen širše, ker prihaja Big Brother Klub. Vsak dan se bomo z zanimivimi sogovorniki pogovarjali o vsem, kar se dogaja v hiši.

Story: Kaj pa ta velika priložnost pomeni za vaše zasebno življenje? Kako se bo prosti čas moral prilagoditi delu?

Zasebnega življenja praktično ne bo. Dela bo veliko, saj bom morala biti nenehno na tekočem z dogajanjem in o njem pronicljivo poročati v studiu. Snemali bomo kar šest dni na teden, tako da bo prosti dan postal 'sveti' dan, ki bo namenjen samo počitku in razvajanju. Vem, v kaj se podajam, in vse mi je neznansko razburljivo. Takšna priložnost se ne pojavi vsak dan, tako da se bom stvari posvetila z vsem srcem in trezno glavo. Počivala bom poleti ...

Story: Sicer živite v Beogradu, kajne? Kako pa boste uredili stanovanjsko vprašanje? Se boste preselili nazaj v Ljubljano, najeli stanovanje? Bo morda PRO PLUS poskrbel za to?

Tako je, v Beogradu živim že dobri dve leti in tam je moj dom. Stanovanjskega problema na srečo ni, ker v Ljubljani lahko spim v družinskem stanovanju, kjer sem nekoč živela z babico. Všeč mi je, da bom vseeno v poznanem domačem okolju, kar je bistvenega pomena zame.

Story: Kaj pa zaročenec, vas bo zdaj pogosteje obiskoval v Ljubljani?

Seveda, moj dragi mi je v neznansko podporo, in ker razume, kakšen bo moj tempo, me bo obiskal v Ljubljani ob vsaki priložnosti. Obiskal me bo vsak konec tedna, vzel pa si bo tudi dopust in prišel v Ljubljano za vsaj mesec dni v kosu. V hecu reče, da se mi bo s tem odkupil za vsak kilometer, ki sem ga jaz naredila na začetku najine zveze. Očitno želi biti zgolj vljuden. (smeh)

Story: Včeraj ste v oddaji Pop in priznali, da se bo na račun snemanja oddaje zamaknil tudi datum vaše poroke. Je bil to velik organizacijski zalogaj ali še nista točno določila datuma in izbrala kraja?

Ne, na srečo se nama ni nič 'sesulo', ker sva bila še v oblakih glede tega, kje sploh bo ta poroka stoletja. (smeh) Idej imava veliko, oba pa sva neodločna, ker si želiva, da bi bila nekaj posebnega. Že od začetka veva samo to, da bova obred opravila na vsaj dveh celinah in bova imela vsaj tri 'žurke'. (smeh) Zelo podobno razmišljava in meniva, da je najbolje, da iz poroke narediva pravzaprav enoletno slavje. To bo za naju svetoven in zabaven dogodek, ne zgolj sanjski dan.

Story: No, boste pa zdaj lahko denar, ki ga boste prejeli za vodenje oddaje, namenili organizaciji poroke, kajne?

(smeh) Se sploh zavedate, koliko stanejo poroke? Številke so grozljive! Ker oba neizmerno rada potujeva, bova po koncu Big Brotherja izklopila telefona in se podala na kakšno noro dogodivščino na drug konec sveta. Destinacija je že izbrana in ideja dokončna, zdaj je treba zgolj še pognati kolesa. Potem pride ostalo ... Lepo v miru in po vrsti, brez nepotrebnega stresa in zunanjih pritiskov. Vse ob najinem času.

Story: Pa vas kaj skrbi, kako boste v prihodnjih mesecih razporedili svoje obveznosti, da bo vsak dobil 'pravičen delež' vašega časa?

(smeh) To počnem že dve leti in pol in zdaj ne bo nič kaj drugače. Vse je stvar organizacije, kjer sicer malo pešam, ampak se bom zdaj še bolj prisiljena naučiti.

Story: Kako pa vam bo pri organizaciji časa pomagala družina? Bo morda mama zdaj poskrbela za kakšno kosilo, likanje v zadnjem trenutku ali kaj podobnega?

Tudi, ampak ne bo hudega. Prala bom, ko bo čas, kuhala pa pač ne bom. Na srečo obstajajo različni dostavljavci hrane. (smeh) Od mame, ki ne živi v Ljubljani, do gospe, ki kuha odlična veganska kosila ... Aja, pa seveda še moja boljša polovica. Izkazalo se je, da bom žena pravega kuharskega mojstra! Likala pa ne bom, bom raje hodila naokoli 'zmečkana'.

Story: Poznani ste kot velika modna navdušenka, voditeljice Big Brotherja pa so vedno slovele po ekstravagantnih oblekah. Se tega še posebej veselite? Kdo bo stilist? Ste ga izbrali sami?

O, seveda, tega se še posebej veselim. Na srečo sodelujem s stilistko Lizo Rihar, ki jo poznam že dlje časa in s katero sva se nemudoma ujeli. Lizo je izbrala produkcija, in tudi če bi imela kaj besede pri tem, bi izbrala Lizo. Že na prvem sestanku je predstavila idejo, ki se mi je zdela vrhunska ... meni pisana na kožo!

Story: Pa bodo kakšne obleke narejene samo za vas? Imate pri tem kaj besede?

Seveda, mi smo ekipa in dobra ekipa vedno sodeluje ter prisluhne idejam vseh. Ampak hec je, da sploh nimam nobenih posebnih želja, ker jih je Liza nevede izpolnila, že preden sva se sestali. (smeh) Mislim, da imam sanjsko ekipo, v kateri je še Lara Oven, ki skrbi za make-up in pričesko. Nekatere stvari bodo res narejene po meri, kar me še posebej veseli. Ideja je bila, da gremo na žensko/moško silhueto, ki jo bodo podkrepili lepo krojeni suknjiči in ženski fraki v kombinaciji z ženstveno obleko ali krilom, potem so tu zanimivo krojene srajce in ne nazadnje večerne obleke. Vsega po malo in vse v mojem stilu! Komaj čakam!

Story: V preteklosti smo spremljali tudi Big Brother slavnih. Ste kdaj razmišljali, da bi se tudi sami kdaj pridružili podobnemu šovu?

Uh, ne vem. Počakajmo z odgovorom do konca oddaje, velja? Morda. Nikoli ne reci nikoli.

Story: Ali se kako posebej pripravljate na to vlogo? V smislu kakšne dodatne telovadbe, lepotnega rituala? (smeh)

Nič kaj drugače kot sicer. Če mi čas dopušča, se dvakrat do trikrat na teden odpravim na treninge Les Mills. Skrbim pa predvsem za zdravje, zato sem dokaj izbirčna glede tega, kaj se znajde na mojem jedilniku, ne glede na projekte.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Ana Gregorič, Helena Kermelj

Značke: Manja Plešnar
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story07/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 07/2016

Story 07/2016, od 11. 02. 2016