Kaaaj?! Po rojstvu dvojčkov ima zdaj naša voditeljica tako postavo, ki jo je pokazala v noro dobrih bikinkah!

20. 7. 2023
Deli
Kaaaj?! Po rojstvu dvojčkov ima zdaj naša voditeljica tako postavo, ki jo je pokazala v noro dobrih bikinkah! (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Postavna svetlolaska ne skriva dejstva, da je naravnost zaljubljena v morje, ob katerem preživlja svoj dopust.

Manja Stević je mamica dveh malih nadobudnežev - ima dvojčka, ki ju je dobila z Beograjčanom Daliborjem Stevićem. Manja je nekaj časa živela v Beogradu, a se je nato vrnila v Slovenijo. Lani septembra se je izvedelo, da sta se ločila. Sama dobro ve, da življenje gre naprej in očitno uživa v vsakem trenutku.

Preberite še: Jana Morelj je v tej (presenetljivi) družbi resnično uživala, ni skrivala, kako se počuti

Ima uspešno kariero, ko gre za njeno zasebnost pa je bolj molčeča (in do tega ima vso pravico). Občasno na Instagramu pokaže kakšen utrinek iz svojega vsakdana in zdaj je povsem očarala s prizori, na katerih je v mini bikinkah. Marsikdo bi le težko verjel, da je pod srcem nosila dvojčka, saj je njena postava še vedno vitka in čvrsta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

Manja je vsekakor ljubiteljica morskih radosti, tako da vsak prosti trenutek izkoristi za to, da se poda na plažo. Že v začetku sezone je pokazala model kopalk, ki je takoj očaral številne dame - modrček je v črni barvi, spodnji del kopalk pa je visok in vzorčast.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

Sicer pa postavna voditeljica velja za zabavno osebo, ki zna svoje življenjske izkušnje sprejemati na pozitiven način. Zagotovo ji nekaj časa res ni bilo lahko, saj razhodi niso enostavna reč, a je obrnila nov list in šla naprej. To pa se ji še kako pozna navzven - je sproščena in pozitivna, za svoja sinova skrbi nadvse vzorno in uživa v njuni družbi.

Morda vas zanima: Ana Marija Mitić naravnost "zažigala" v rdečih bikinkah in pokazala zavidanja vreden dekolte

BONUS VIDEO: Pogovor z Dajano Smolnik, mag. dietetike, ki stoji za Instagram profilom @jem.z.glavo. Dajana ozavešča predvsem o motnjah hranjenja in motnjah prehranjevanja ter ljudem pomaga, da vzpostavijo zdrav odnos do hrane.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem