Manjka nam zapeljevanja in seksa, meni diva Helena Blagne

Manjka nam zapeljevanja in seksa, meni diva Helena Blagne (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
12. 11. 2019

V sedmi oddaji Znan obraz ima svoj glas je kot četrta žirantka sodelovala ena in edina glasbena diva Helena Blagne, ki je bila tako pred, med in po oddaji sproščena kot že dolgo ne. Kako da ne, saj je v prvi sezoni, v finalni oddaji, nadvse uživala. In nič drugače ni bilo niti tokrat, ko je na odru zagledala še eno Heleno Blagne in 'prijatelja za vedno' Naceta Junkarja.

A še preden sta se na odru pojavila 'Helena in Nace', je glasbeno divo (ter gledalce) še kako ogrel Srđan Milovanović, ki se je preobrazil v glasbeno senzacijo leta 2011, brazilskega pevca Michela Tela (zapel je njegovo uspešnico Ai Se Eu Te Pego). "Super si nas ogrel, kljub temu da se približuje zima. Tale pesem govori o zapeljevanju in seksu, vesoljni Sloveniji smo pokazali, kaj nam manjka," je v smehu njegov super nastop komentirala Helena Blagne in požela navdušeni aplavz.

Helena Blagne pa je še bolj navdušeno spremljala nastop Alexa Volaska in Petre Zore, ki sta se predstavila kot duet Helena Blagne in Naceta Junkarja. Z večno uspešnico Vrniva se na najino obalo sta prepričala tudi Blagnetovo, saj je na koncu 'sebi' (Petri) podelila 12 točk, 'Nacetu' (Alexu) pa deset. "Nace, vem da si moj prijatelj za vedno, ampak še zmeraj imam sebe najrajši," je v smehu točke komentirala Helena.

Kako pa je še prej ocenila njun edinstven nastop? "Super sta bila. Zapela sta super, pa obvezna šnola, Nace, ti si bi galanten, zelo sta se uživela v lik," je strnila Helena, ki je še hudomušno dodala, da je Petri edino zamerila, ker je premalo kazala levi profil.

Priporočamo