ManuElla: Zdaj najbolj potrebujemo medsebojno podporo

ManuElla: Zdaj najbolj potrebujemo medsebojno podporo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
20. 3. 2020

"Znašli smo se v času, ko se je za trenutek “ustavil svet”, s tem pa nam je dana tudi možnost, da se zazremo vase in na svoje življenje pogledamo iz druge prespektive; kaj je tisto, za kar je res vredno živeti, kaj nas navdaja z ljubeznijo in nas žene naprej?" se na družbenih omrežjih sprašuje nekdanja evrovizijska predstavnica ManuElla.

Glasbenica, ki se je pred tedni vrnila iz Švedske, je svojim oboževalcem zaupala, da so za kasnejši čas planirali izid drugačnih glasbenih zgodb, kot jih sicer poznamo. A ker je sedaj, kot pravi, pravi čas, so se odločili, da izda prvo pesem iz prihajajočega albuma.

"Čutimo, da ima močno sporočilnost, ki želi biti slišana v teh časih. To je tudi smisel za kar ustvarjamo glasbo in vznemirjeni smo deliti jo z vami. Zdaj, ko najbolj potrebujemo medsebojno podporo za dvigovanje visokih vibracij, vas pozivam, da v svoje roke vzamete telefon in posnamete kratek video o tem, kaj vi počnete v teh trenutkih in vas drži v lepih energijah – pokažite nam kako vi doživljate Ljubezen! Postavite svoj telefon v “Landscape” - ležečo pozicijo in, če je možno, nastavite kamero na HD, 4K (če ni možnosti, tudi OK) ter posnamite kratek video (5-10 sekund), oz. naj vas kdo posname, kakorkoli, le da prikažete tisto, kar počnete za svojo dušo v teh dneh v samoizolaciji. Časa imamo do sobote, 21. marca do 18 ure, video pa nam pošljite na email: manu.onlylove@gmail.com," vse skupaj poziva ManuElla, ki je še dodala, da bodo izbrali najboljše posnetke ter jih vključili v v uradni video za pesem Only Love, ki jo bodo predstavili v naslednjih dneh.

Priporočamo