Marcos Tavares podpira mlade podjetnike

4. 6. 2019 | Vir: Nova
Deli
Po skoraj treh letih je ideja 
o športnih nogavicah 
končno zaživela. (foto: Osebni Arhiv)
Osebni Arhiv

Nogometni as se je kot neštetokrat do zdaj izkazal tudi tokrat.

Mladi podjetnik Tadej Glavač, ki je zasnoval novo generacijo športnih nogavic Go4Goal, je dokazal, da se trud in trda volja izplačata. Žal ni bilo zbranih dovolj sredstev, da bi inteligentno zasnovane športne nogavice zaživele s pomočjo platforme za množično financiranje. Da bi lahko z najmanjšimi sredstvi zagnali proizvodnjo, mu ni ostalo drugega, kot da vzame kredit. Ob pomoči še enega investitorja ter športnikov se je proizvodnja zagnala in športne nogavice so po skoraj treh letih končno zaživele.

“Na ta trenutek sem čakal od dne, ko se mi je prvič rodila ideja o vrhunskih športnih nogavicah. Zdaj so najbolj udobne športne nogavice, ki bodo razvajale stopala uporabnikov in jim omogočale varen korak pri vseh športnih aktivnostih, končno tukaj,” je povedal Tadej, ki je vesel, da so mu veliko pomagali tudi športniki. Tako ima priložnost sodelovati s kapetanom NK Maribor Marcosom Tavaresom.

“Od trenutka, ko sem se prvič srečal s Tadejem, je minilo kar nekaj časa. Takrat je imel samo idejo. Njegova želja, da pomaga športnikom, je bila res velika. Preizkusil sem testni model nogavic in občutek v stopalu je bil res izvrsten. Tako sem se odločil, da mu pomagam. Čeprav najprej ni zbral dovolj sredstev za zagon, je še enkrat več dokazal to, v kar verjamem tudi sam. Verjemi in dovoli si sanjati, pa je vse mogoče. Tako sem danes dobil kar zajetno zalogo športnih nogavic zase in svoja sinova. Vesel sem, da Tadej ni obupal. Vztrajnost se izplača in z veseljem bom tudi v prihodnje priskočil na pomoč mladim in vztrajnim podjetnikom,” je še dodal Marcos.

Besedilo: MIMA // Fotografije: osebni arhiv