Mare B.: Najbolj žalosten rojstni dan

Mare je doživel peklenski rojstni dan, a je vseeno vedno obkrožen z lepimi ženskami. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Govori.se
28. 4. 2010

Domžalski pevec v prihajanju, ki je pred časom nase že opozoril s skladbo Edina (poslušate jo lahko pod tem člankom) Mare B, je preživel dobesedno peklenski rojstni dan.

Ne le da so ga razočarala svetlolasa dekleta, ki jih ima tako rad, s prijatelji je prav na ta dan doživel tudi hudo prometno nesrečo, ki pa se je na srečo končala le z zvito pločevino. »Odhajali smo na pomoč enemu od prijateljev, ki je imel avto v okvari, in ravno ko smo na enem od križišč speljali, je zaradi neprilagojene hitrosti v moj avto trčil voznik, ki je vozil po napačnem pasu,« svoj nesrečni rojstni dan opisuje Mare.

»Po trku smo vsi trije zaplavali v oblak dima, ki so ga sprožile varnostne vreče, potem pa smo morali priznati, da je zabave za tisti dan konec,« še z žalostnim pogledom opisuje Mare B, ki svoje leto dni staro vozilo sicer kliče kar Ljubček in je bil ob pogledu na kup zvite pločevine tako žalosten, da mu je šlo skoraj na jok.

»Najbolj pa mi je žal, da sem se kot glasbenik, ki se še vedno želi učiti, želel udeležiti tudi festivala v Mostarju s pevcem in prijateljem Ruskom, pa mi to zdaj, ko sem brez prevoza, žal ne bo uspelo. Bom pa več časa lahko namenil svoji novi skladbi, ki jo pripravljam s Boštjanom Grabnarjem in je že skoraj končana, saj je že čas, da ponovno pokažem, kaj znam,« je odločen Mare, ki sam zase pravi, da je tudi velik oboževalec pevca Jana Plestenjaka.